Izbori

Bolje se ne upuštati u raspravu sa osobom očigledno ograničenog intelektualnog kapaciteta, ekvivalentnog tipičnom ćaci mentalitetu. Trošimo energiju bez potrebe, ja sam se odlučio za ignore definitivno.
Nekako je ovaj forum uvek bio miran kutak jer je ESC bas specifican hobi i nema neki uticaj na drustvo i politiku, ali izgleda da su se botovi i trolovi i ovde spustili i to bas smara

Nekako je ovaj forum uvek bio miran kutak jer je ESC bas specifican hobi i nema neki uticaj na drustvo i politiku, ali izgleda da su se botovi i trolovi i ovde spustili i to bas smara
Slažem se, očigledno da to nije bez razloga u ovakvim okolnostima u kojima smo sada. Ali opet mislim da bi trebalo čuvati živce za važnije stvari, jer je inicijalni cilj provokacija, pa stoga bih iskoristio priliku da citiram gospođu "slojevitu" vernu pristalicu njihove nazadne strančice i poručim da svi do jednog idu na ignor.
images.webp

Ви као да сте заборавили да пензионери гласају на овим изборима...испада, по вама, да ће само гласати особе <30 година. Не знам одакле вам толики оптимизам.

Debata ima smisla kad se priča o konkretnim merama i kad ne koristiš ad homineme da diskredituješ svoje političke oponente nečime što nije predmet diskusije (kao što je Brnaba jedno x puta rekla profesorci da ih zovu ćaci u prvoj debati, kao jadni mi zovete me ovako, a nije mogla pet minuta da se suzdrži da ih ne nazove blokaderi lol). Druga stvar, ljudi su već opredeljeni za koga će glasati u velikoj meri i jako je mali broj ljudi koji bi se premišljao zbog debate oće li glasati za ovu ili onu stranu, a mišljenje tih će se menjati jedino terenski pošto im alternativni mediji nisu dostupni, velika većina njih ne koristi internet za informacije, a televizija je korumpiran koncept (koji će se, nadam se, nestati kroz par godina kao primarni predmet informisanja).

Npr ovo što studenti u blokadi rade, idu od sela do sela i pričaju sa ljudima, dopiru do onih koji samo televizijski sadržaj upijaju (i nepostojanje alternative ukoliko si npr u Telekomu pa imaš 10 kanala kultističkog saftanja, a nijedan da čuješ neku alternativu). Možda ovako na papiru zvuči kao borba sa vetrenjačama, ali za te ljude kojima godinama niko nije došao sigurno da znači puno i može prevagnuti, a takođe pokazuje da studenti nisu odnarođeni i elitistički nastrojeni samo ka gradu.

Last edited:
Ово су први избори на којима Додик не учествује као појединац и бице интересантно видети како се све на крају завршити. Ја лично мислим да ће СНСД освојити већину и формирати Владу, да ће њихов кандидат Жељка Цвијановић остати на месту српског члана Председништва, а да ће кандидат СДС-а победити на изборима зе Председника РС-а
Jel postoje ljudi u Srpskoj koji za izbor za predsedništvo glasaju za SNSD kandidata, a za izbor za predsednika nekog iz opozicije?

Još smešnija priča nego ovde, SDS "izdajnička stranka" koja je napravila Srpsku i kojoj je blokiran račun od strane Amerike, a SNSD "ustavobranitelji" koji su offspin KPJ i koji safta neocon Amere (koji se ni po čemu ne razlikuju od neolibsa po pitanju Balkana) svako malo lol

Ne slažem se sa odlukom o pomilovanju 12 članova novosadske grupe kojoj se sudi za pokušaj terorizma. Sada im je omogućeno da ponovo pokušaju izazivati nerede/ diverzije u izbornoj noći

Ma koga boli uvo sa cim se ti slazes, koga uopste briga sa cim sa “slazu” botovi? Svaki drugi post je tvoj i svi su isti, nesuvisli i provokatorski.

Slažem se, očigledno da to nije bez razloga u ovakvim okolnostima u kojima smo sada. Ali opet mislim da bi trebalo čuvati živce za važnije stvari, jer je inicijalni cilj provokacija, pa stoga bih iskoristio priliku da citiram gospođu "slojevitu" vernu pristalicu njihove nazadne strančice i poručim da svi do jednog idu na ignor.
View attachment 46937
"I ja sam ćacika, nećete nas silovati"
92098.webp

Izbori
Back