Izbori

Moram da pitam, kakav plakat? 😂
Evo ti bilo je i na N1.. I to 5 sekundi..

Ajde sad likuj, smej se, uživaj, jel ti život lepši? 🙂

Attachments

• IMG-241d5dd8957076b0719d53e6ef79f476-V.webp
    IMG-241d5dd8957076b0719d53e6ef79f476-V.webp
    127.9 KB · Views: 19
Mrm, ne znam da li nas zajebavas na taj nacin sto simpaticno pokusavas da predstavis neke stvari. Ili lepo reci da si uz stranku i podnesi pljuvacinu isfrustriranih ljudi, ili jednostavno se mani ove teme i ne pokusavaj da se predstavis kao politicki guru.

Jos posebno vredja inteligenciju "trebao mi je dodatni dinar, gazda hoce iz stana da me izbaci itd"

Da prostite j*bo vas sve vas drzavni posao, fotelja i zona komfora, naucite da radite nesto i uzmite to da radite. Konstantno opravdavate onu pricu da svako ima svoju cenu. Ako je trol izvinjavam se, ali bespotrebno.

I da, sigurno postoji mogucnosti da se radi nesto casno i mimo politicke bagre. Kad ne bude bilo, treba da napravimo odliv mozgova desetostruko veci nego sad.

A otkud ti na plakatu? @Mrm
Slikao se za novac, kolega me je pitao ako želim i da se plaća trebalo je da se dođe, došlo je dosta ljudi i samo su neke izabrali, trebale su različite kategorije starosne.. Iskreno mislio sam da će po jednom bilbordu bitu više ljudi i malo manje vidljivo, ali nije stavili su samo desetak ljudi... Ali sve jedno, baš me briga, ne znam šta je toliko strašno..
Ispred su funcioneri i ljudi sa lista, a iza su statisti bukvalno, kao za film neki, to je bukvalno posao, honorarno odrađen posao.. Piih, jaka stvar stvarno..

Kakav bre gazda iz stana, ahahahaha, meni je otišao stanar iz stana koji izdajem, tražim novog i neću da izdam odmah na keca, nego pažljivije, a treba i da okrečim taj stan i sredim, svaka para mi treba.. ja ne izdajem Rusima da ih derem po 700 eur..

Pa jos gore u tom slucaju 😂 izgleda da ste vi izasli iz svakog moguceg domena realnog zivota. Mogli bismo crowdfunding da napravimo

Inače slikao je onaj Beban iz Porodičnog blaga, on ima studio za to, odradio im je ceo shooting..

Ti znaš šta i kolilko ja radim i koliko znam da radim, prekini da me vređaš..
Da li sam ja tebe lično uvredio za bilo šta?

Sto uopste iznosis stvari iz licnog zivota ovde
Zato što se povede priča i tako dođe..
A nemam šta da krijem, bukvalno, ne vidim nikakav problem da kažem sve što sam do sada kazao..
Zašto se ti tako bahato ponašaš, ispituješ me kao optuženog na suđenju nekom? Ko ti daje za pravo to?
Šale i konstruktivne kritike čak, prihvatam, ali uvrede ne želim..

Pa jos gore u tom slucaju 😂 izgleda da ste vi izasli iz svakog moguceg domena realnog zivota. Mogli bismo crowdfunding da napravimo
Ako misliš na ljude koji rade u javnom sektoru, da, jesu. Ajtijevci i javni sektoraši ne žive sa nama u prostoriji.

Mada tu je negde i moja branša lol

Izvini Mrmi, ali sam si kriv. Iznosiš previše kontradiktornih i ličnih informacija ovde, a kada ljudi odreaguju i iznesu svoj stav, onda udariš neki kontra napad, pravdaš se i braniš, bez potrebe. Budi to što jesi, niko ti ne brani da budeš politički opredeljen ili ne i da sediš na dve stolice ili ne. Ako imaš finansijske ili bilo kakve druge koristi od toga, tvoje legitimno pravo je to da izabereš, za to te niko ne osuđuje. Ali jednostavno ne možeš očekivati da tvoji postovi iznedre pozitivne reakcije.

Stav?
Kakav je stav da ja "idem i naučim nešto da radim", "nisam kurva, ali se jebem za pare" itd..
Da li vređam ja ovde nekoga od forumaša?
Neka se javi forumaš kojeg sam vređao na ličnoj osnovi..
I šta se pravdam?
Čoveče možda bi bilo bolje da sam na listi i da sam ispred na bilbordu, a ne honorarno iza... Hahaha.. Ovo je ludilo jbt.. 😂

Mrm daj bre više saberi se. Ja sam započeo komentarom kako mislim da vređaš zdrav razum nama koji ovde diskutujemo na temi time što se zgražavaš na kojekakvim glupostima vezanim za izbore i politiku uopšte, a onda, kako veliš, zarad nešto novca odeš i staneš da te fotkaju sa funkcionerima SNS-a, stranke koja spada rang najgorih političkih pošasti koje su nas zadesile od ratova devedesetih.

Pritom, uopšte nisam frustriran, nego mi se bljuje od licemerja. Niko ti ne brani da radiš šta želiš i praviš izbore koje smatraš pametnim, ali nemoj ovde da paradiraš i glumiš nekog pajaca.

Trigeruješ ljude, što reče choda, frustrirane ljude...
Čime i kako? Zbog honorarnog slikanja za bilbord?
I zašto su frustrirani? I ko su oni?
Neka se jave frustrirani istrigerovani ljudi..

Da @dodo slikao sam se za honorar za taj bilbord, a za neke stvari vezane za izborni proces ću se i dalje zgražavati, i sada i ubuduće ..ne vidim problem tu baš neki islkreno.. Što ne uzeti neku paru, ako se može.. Uvek sam da svako uzme neku paru za nešto što odradi, znači ne da otme, ukrade, smuva, otuđi, ali ako može da zaradi na bilo koji pošten način, što da ne.. Ako vam je za osudu što sam honorarno odradio posao za neku stranku, osuđujte, nema veze..

Back