Izbori

Figurativno "jure". Što bi organizovano bili dovođeni u Beograd ako ima biračkih mesta u Republici Srpskoj? Ako su i hteli ovde da glasaju, mogli su u opštinama gde nije bilo lokalnih izbora.
Jaoo Miloše zašto se praviš, ne razumem.. Zato što ne odlučuju oni, njih SNS čoveče koristi za lokal ovde.. Koliko treba, procenjuju, mašinerija na tome radi, razrađuje, oni će već od sutra krenuti da razrađuju do tančina kako stoje po svim BG opštinama i gledaće tačno gde im treba, ako vide da Stari Grad, Vračar i Savski venac ne može, neće ih trošiti tu, već će sve da stave, da spasu Zvezdaru, Rakovicu itd... Ti Miloše nisi svestan mašinerije SNS-a izgleda, ali uopšte.. :/

@Mrm Ja ne pišem na kineskom već srpskom. Upravo o tome govori i moj post.

Ljudi koji su drzali ravnotezu 90ih i bili na ulici su u velikom broju otisli 90ih i ranih 00ih. Oni se u iznenadjujuce velikom broju sad vracaju u Srbiju kao penzioneri (pretpostavka da mogu vise sa tim penzijama ovde nego tamo). Oni nisu socijalna kategorija i teze da ces njih kupiti za 2-20k.

Oportunista ce uvek biti, ali oni ce i sledecoj vlasti dati tih dodatnih 10% kad SNS padne.

Ne znam, mozda sam delulu ali lakse mi je da zivim u uverenju da ce se jednom nekad nesto promeniti nego da sedim i ocajavam. Da napustam zemlju za koju su se generacije mojih predaka borili i ginuli da bi mi random baba ili polupismeni idiot rekli da idem iz nje ako mi se ne svidja - ne dolazi u obzir. Nek se nose u tri lepe.
Dodala bih i neke iz moje generacije, koji od skoro mogu da rade od kuće i iz inostranstva.

Jedna moja drugarica se skoro vratila u Srbiju, radi i dalje za svoju firmu u inostranstvu, samo joj je radno vreme od 13h, zbog vremenske razlike.
Ovde su joj niži troškovi života, a rodelji joj sve više stare.

Mislim da će se tek u budućnosti sve više ljudi vraćati...
To je relativno nov fenomen, postpandemijski...

Jao sad mi dođe drago što nisam u Bg danas, panika je takva u kabinetu, među sps i js kadrovima, gde će da idu sada..moja načelnica je sps.. Gde će da se smeste.. Ko li će za ministra..
Čuo sam da su neki iz Jedinstvene Srbije besni kao ris, jer su predlagali pre izbora da ne idu sa SPS više nego sa SNS na listi, ali su ipak na kraji išli na sps listi..

Daj Bože da dođe neko ko će mene da poveže sa mojom načelnicom da sam sps kadar i da me "kazni" tako što će me prebaciti bilo gde iz ovog odeljenja.. Samo više da se ne bavim izborima u inostranstvu.. 🙏
Pominju Gujona za ministra neki.. Ahahahha.. 🤣🤣🤣

Daj Bože da dođe neko ko će mene da poveže sa mojom načelnicom da sam sps kadar i da me "kazni" tako što će me prebaciti bilo gde iz ovog odeljenja.. Samo više da se ne bavim izborima u inostranstvu.. 🙏
Sledeći angažman profesora Mrmanovića - Ministarstvo za brigu o selu. 🧑‍🌾

Sledeći angažman profesora Mrmanovića - Ministarstvo za brigu o selu. 🧑‍🌾
Ma jok, nek stave "profesora" i na pisarnicu ovde kod nas, kao što kažnjavaju ljude neke.. Primaću dokumenta, predmete, poštu..samo da me više ne drndaju ovde..
Ne mogu, majke mi, ja još jedne izbore neću zdravstveno izdržati.. Da noćima ostajem.. Ne treba mi ni sat prekovremenog, samo da ne radim ovo zlopaćenje više.. 🙏

U petak sam na offtopic temi napisala sa nisam optimista i da će biti po naslovu Indexovog pozorišta- Spasa nam nema propasti ne možemo, a na bazi nezainteresovanosti mladih za politiku, izlazak na glasanje, procenu da je AV dobar jer daje pomoć od 1000 din. Pošto na poslu uglavnom radim sa mladim, putujem gradskim autobusom i slušam komentare, krećem se po unutrašnjosti Srbije smatrala sam da je ono što sam čula reprezentativni uzorak.
Moja koleginica je prema svom sinu primenila SNS pristup: rekla da će mu dati 2000 dinara ako donese uslikan izborni listić sa zaokruženim brojem 7, u protivnom obustaviće mu džeparac, a možda i izmlatiti.

Mislim da je SPN, za razliku od mene, kao reprezentativni uzorak raspoloženja mladih uzeo mlade koji su šetali na protestima u maju. E, pa neke od tih šetanja videla sam juče, kako postavljaju storije sa skijanja, neki su bili u Budimpešti, neki u septembru otišli na studije u SAD. I kao što šetači sa protesta nisu jedini glasači, opzicija nikako da shvati da bolju predikciju izbora imaju ako slušaju putnike u GSP ili u čekaonici Doma zdravlja, nego ako se oslanjaju na broj učesnika protesta ili potpisnika proglasa.
Zanemaren je rad na prigradskim naseljima i to ne samo u Beogradu, nego i u svim gradovima. Koliko sam ispratila što dalje od centra grada to bolji izborni rezultat za vlast. Nisam videla ni jedan predizborni skup iz nekog manjeg mesta, a sećam se da je pok.Djinćić šetao izmedju pijačnih tezgi u mom mestu, pa mi majka priča kako se iznenadila kako je prijatan čovek. Bio je i Koštunica, pa se moj komšija, običan seljak slikao sa njim još kad je RTS objavio snimak nije mogao da glasa za drugog.
O razjedinjenosti opozicije neću da pričam. Ne pamtim kad je neka lista na glasanju imala dva lidera, kao ove godine SPN-Aleksića i Mariniku.

Takodje ne pamtim ni kad sam Nestorovića videla na RTS, pa čovek udje u Parlament i odlučuje ko će imati vlast u Bgd. Ali, zato sam unazad 3 god. dobila putem Vibera, barem 5 videa sa You Tuba u kojima on izlaže svoje teorije. Kad sam u petak, saznala da učestvuje na izborima istog setila se četvoro kolega koji će za njega glasati. I još dvoje iz komšiluka i par koji sam upoznala na putovanju koji su mi upropastili letovanje teorijma o vladarima sveta,koji su izazvali zemljotres u Turskoj da se osvete Erdoganu, kako nema korone, a Amerikanci menjaju klimu...

• Haha
Reactions: Mrm
Ogroman broj ljudi se iščuđuje za Nestorovića, ali u suštini je to samo jako specifična grupacija ljudi koju većina ljudi ne poznaje

@Scooby

Šta će ovaj u SNS štabu juče? 😉

-------------------------------------
SNS pobedio poprilično ubedljivo u ambasadi u Kopenhagenu:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 90
(50.56%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА – МИРОСЛАВ МИКИ АЛЕКСИЋ - МАРИНИКА ТЕПИЋ (СТРАНКА СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ, НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ, ЗЕЛЕНО-ЛЕВИ ФРОНТ, НЕ ДАВИМО БЕОГРАД, ЕКОЛОШКИ УСТАНАК – ЋУТА, ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА, ПОКРЕТ СЛОБОДНИХ ГРАЂАНА, СРБИЈА ЦЕНТАР, ЗАЈЕДНО, ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ, УДРУЖЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ „СЛОГА“, НОВО ЛИЦЕ СРБИЈЕ) 68
(38.2%)

Čekaju se rezultati iz Malmo, da vidimo kako Vučela stoji u host ESC gradu! 😌🤭

@Miloš

Video si rezultate u Kopenhagenu, a evo i Osla..
Pa sad ti meni objasni ovakvu razliku između Osla i Kopenhagena.. 😉

Oslo:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 13
(3.64%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 265
(74.23%)

Evo i mog BM od juče. ❤️🙌💖

Kako velika izlaznost.. Preponosan sam.. 😌🥰🤭

Број уписаних бирача

547

Број изашлих бирача

470

Изашло (85.92%)
Није изашло (14.08%)
Важећи листићи (97.66%)
Неважећи листићи (2.34%)

Bogami ja nisam ovoliko ljudi video da je došlo, ja da vam kažem, oni su izgleda ubaculi jedan broj listiće u nekom momentu.... 😱

A rezultati.. 🥵

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 431
(91.7%)

НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 431
(91.7%)

2 2. ИЗБОРНА ЛИСТА ИВИЦА ДАЧИЋ – ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ 3
(0.64%)

3 3. ИЗБОРНА ЛИСТА ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА 2
(0.43%) -

Radikali dobili kao na našem forumu!
VESELI SE FORUMSKI RODE! 🤩😍🙌🙌

4. 4. ИЗБОРНА ЛИСТА МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ - БОШКО ОБРАДОВИЋ - НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ - ДРЖАВОТВОРНА СНАГА - СРПСКА СТРАНКА ЗАВЕТНИЦИ - СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ 5
(1.06%)

5 5. ИЗБОРНА ЛИСТА ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА СРБИЈУ – СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА – НАЦИОНАЛНО ДЕМОКРАТСКА АЛТЕРНАТИВА – НОВА ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА СРБИЈЕ ( НOВИ ДСС) – ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ (ПОКС) – ВОЈИСЛАВ МИХАИЛОВИЋ 5
(1.06%)

6. 7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 5
(1.06%)

12. ИЗБОРНА ЛИСТА САША РАДУЛОВИЋ (ДОСТА ЈЕ БИЛО - ДЈБ) - БОРИС ТАДИЋ (СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА СТРАНКА - СДС) - АНА ПЕЈИЋ (ОТЕТЕ БЕБЕ) - ДОБРО ЈУТРО СРБИЈО 2
(0.43%)

14. ИЗБОРНА ЛИСТА МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, ПРОФ. ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ 6
(1.28%)

Ti koji žive u Norveškoj imaju prilično drugačiji mentalitet, a dodatno možda bila i bolja kontrola.

Ti koji žive u Norveškoj imaju prilično drugačiji mentalitet, a dodatno možda bila i bolja kontrola.
Ne nego u Norveškoj SNS ne zove ljude da ih prijavi, sve se sami prijave, u Danskoj ima stranačko organizovano zvanje od strane SNS i SPP (Zukorlić) njihovih birača za prijavu za glasanje, kao u Bosni (pa može da se desi da bude ono što su u Banja Luci uradili onom čoveku što si poslao pre neki dan ovde) 😌 tako je i za Cirih, Beč i za Nemačku.. Ne bi me čudilo da Dizeldorf i Hamburg opet dobije Zukorilć..

Back