To i jeste problem ruske politike, ne pristaju ni na kakve kompromise i razmisljaju komsopolitski. Sami pali, sami se ubili. Lista saveznika im je spala na Severnu Koreju i jos poneku zemlju. Rusija zaista jeste potrebna Evropi i obrnuto da bi se ceo kontinent oporavio, ali dok oni mozgovi sede u Kremlju to se nece desiti...U nekom alternativnom univerzumu da su Rusi odigrali pametno Janukovič bi prihvatio integracije u EU, pa bi Rusi imali svojeg igrača unutar iste. Ta greška je kasnije prouzrokovala to da se vrše razne šarene revolucije sponzorisane iz centara moći. Ulaz u NATO se naravno ne bi dovodio ni na dnevni red pošto za takvim nečim ne bi bilo potrebe.
Nažalost ne zna se koji njihov potez je gori od 2013. do danas.
I Bukurest se jedva nakupio u 2022. godini...@Mrm kao uticajni državni službenik, izdejstvuj i neko biračko mesto u Kišinjevu.![]()
Znam. Ako treba konzul u MD stojim na raspolaganju.Nemamo ni konzulat u MD..![]()
Prestali su da se prijavljuju za izbore iz nekog razloga, sve ih manje ima nase drzavljanstvo tamo..Otkud to da su Srbi iz Temišvara asimilovani? Imamo prijatelje tamo i poprilično dobro znaju da su Srbi.![]()
Uvek bude Vasington, Cikago i Njujork...nemas LA, zamisli,. na Zapadnoj obali ih spojimo sa Cikagom...kako stoji Amerika? Čikago, LA, Njujork sigurica, ima li još nešto?
bože me prosti, pa u LA bi bar hiljadu glasača lagano izašlo, ako ne i više hiljadanemas LA, zamisli,. na Zapadnoj obali ih spojimo sa Cikagom...
Hoćemo Zajednicu srpskih opština u Rumuniji!Prestali su da se prijavljuju za izbore iz nekog razloga, sve ih manje ima nase drzavljanstvo tamo..
sa dijasporom u Rumuniji se jako slabo radi, nazalost..![]()
Hahahahaha, nema konzulat odmah bi se tako reklo...a poenta je što nemaju njihove birače tamo...bože me prosti, pa u LA bi bar hiljadu glasača lagano izašlo, ako ne i više hiljada
reci tvojima da bolje rade posao xD
2018 je proglasen pocasni konzulat ali nije izabrano nista, jakoooo sporo ide to....Realno bi trebali i u Ostinu ili Dalasu da imamo konzulat, a nemamo ni u LA. Blam