Izbori

SNS's living a celebration
Todos juntos vamos a cantar
SNS's living a celebration
Nuestro sueño una realidad... 🙌🙌🙌

Jedini smešniji izbori od ovih su oni pandemijski.
dobro je dok se prave koalicije

jedino što je bitno je da ne bude rasipanja glasova, tj da sve opozicione liste pređu cenzus.

ovde bih rekao da je najviše ugrožena ova Ćuta - Aleksić - Parandilović s obzirom da su sva trojica prvi put samostalno u kampanji, do sada su bili članovi drugih pokreta. Mada mislim da će imati dovoljno bar za cenzus.

Vučko će da pokrade svakako! SNS će se vrlo teško skinuti sa vlasti (imaju botove+ sendvičare+ penzionere+ parizere što je značajna glasačka podrška), građani treba da imaju u vidu da ne glasaju samo za ekonomske reforme, mladi treba da prestanu da spavaju i da se aktiviraju! 30 % Srbije želi u EU, a 70 % glasa za proevropsku vlast koja nas vodi u EU! To nema nigde u svetu!

Kako li će Vučiću pomoći ona marketinška agencija iz Izraela? Imaju pune ruke posla...

@Pokahontas

A gde će Zoka Mihajlović sa pokretom Uvek za Srbiju?
Eno je divlja za Izrael po instagramu.. 🇮🇱❤️ Ne staje sa pohvalama Izraelu, sunce ti.. 😌

Poky, ae ti polako u krevet, imaš domaći da radiš za vikend. 🙌🏼

Vidi ti Zorkin Instagram, svaki post pljuvanje Vučića. Aktivno učestvovala u vlasti i sad tu glumi neko ludilo. Umirem!

Vidi ti Zorkin Instagram, svaki post pljuvanje Vučića. Aktivno učestvovala u vlasti i sad tu glumi neko ludilo. Umirem!
Pa znaš ko joj je u pokretu tom novom?
Šormaz poslanik SNS i Stanislava Pak, savetnica Tome Nikolića... 🤭🤭🤭

Razumem da kritikuje neke novije odluke zbog kojih su se razišli, ali ona kritikuje i stvari koje su se dešavale dok je ona bila ministarka. Preplač.

Idi, ženo, radi dekupaž!
Ona bi ponovo u energetiku, nije Zorule blesava, zna Zorče gde je šuškenzi.. 🤑🤑

Tačno ću i ja da se upletem s nekom energetskom mafijom i bog da me vidi.

• Love
Reactions: Mrm
Jbt a Irena je danas postala drugi čovek u stanci posle Vučevića.. Smejali smo se mi odreda grohotom, ali Irenči možda i ostvari svoju nameru da bude premijerka 🇷🇸 🤭🤭🤭

Ova istrazivanja nesto gadno ne valjaju. Nesto se ne uklapa jednostavnim racunanjem. Mada od tih istrazivanja svakako najprecizniji je Djoka Vlah. Po ovome SNS slicno i bolje ko na proslim izborima, desnicari nerealno jaki, a vise glasova ukupno ima zapadna opozicija. Ajde da uzmemo primer sam SSP ima 2/3 glasova koje je dobila cela lista Ujedinjeni na proslim izborima, pa nisam siguran da mozemo samostalno da uzmemo toliko to je 300-350k glasova, mozda gresim ne znam. Svakako ovo cepkanje o kojem je pisao Pokahontas mi se ne svidja, vise sam za jednu listu svih stvarno opozicionih stranaka u najgorem slucaju dve.

@Pokahontas

Evo nakon ove objave kako će ići na izbore danas haos od opozicije sa pultevika, štandovima, svi stoje kod Maxija i pijace ovde u kraju, razni.. 😱🤭

Krenuli i preko telefona da uznemiravaju, sekta ima uvid u sve bukvalno...

Back