Izbori

Sad ce i Tadic kod njih, neformalno vec i jeste. Ili ce da posluzi kao jos jedna fejk opozicija, sad ce da prave i levicarske paravan partije.
Možda, ali ne znam kako će plen da dele?
Nama će uskoro terebati jedno 50 ministarstava i još toliko ustanova republičkih da se svi zadovolje.. 😌

Pa evo ovo ministarstvo za ljudska i manjinska prava i drustveni dijalog mogu da podele na 3.

Pa evo ovo ministarstvo za ljudska i manjinska prava i drustveni dijalog mogu da podele na 3.
A pa taman neka ga uzme Tadija sada, kao onomad njegova kolegica Gordana Čomić.. 😌

Ta navrbaba je tad dobila sut kartu iz stranke, sad se vidi zbog ljubomore.

Ne znam ni da li kod nas postoji političar koji se na primeren i dostojanstven način povukao iz aktivnog bavljenja politikom, ili da im politička penzija nije bila iznuđena...takvi su malobrojni. Pogledajte samo liste, pa tu ima likova koji ordiniraju već 20, 30+ godina. Čuj, Vojislav Šešelj na izborima 2023. nudi iste propale spike o zaokretu ka Istoku (razumem da je satelit, ali opet). U slobodno vreme batinaš Čedomir Jovanović se povampirio i opet prodaje maglu i slogane, a juče je cupkao na Vučićevoj proslavi. O Dačiću zaista ne vredi trošiti reči. Vučić se svojevremeno kleo kako napušta politiku ukoliko ne pobedi na izborima (mislim da je bilo početkom dvehiljaditih, da li gradski, ili republički izbori). Ali najviše me grozi upravo to za Tadića i ekipu, kako su unutastranačke svađe i ego manijaci razmontirali DS. Neverovatno mi je da je od vodeće proevropske demokratske stranke ostalo jedno veliko ništa.

Doduše, nisu se sami birali. Ovaj narod izgleda ne uči ni na tuđim, a, još tužnije, ni na sopstvenim greškama.

Cela naša politička scena je zaista žalosna, u najmanju ruku. Iako sve stoji što je dodo napisao, jednostavno je primarno da se ovi u dogledno vreme šutnu sa vlasti, jer mi bukvalno živimo devedesete, samo malo više "našminkane" i "upakovane".

Vidim jutros ogroman bilbord, samo Vučić i Tatjana Macura.. Auuu, Macura se baš naoštrila, pašće ministarsko mesto garant... 😌

Ko beše Tatjana Macura, ona što je na sva usta pljuvala Vučića i SNS pre par godina? :ROFLMAO:

• Love
Reactions: Mrm
Back