Izbori

Pokazali pakete za penzionere sa hranom od SNS-a na facebook neko snimio, pašteta Gavrilović iz Hrvatske unutra, čokolada Zvečevo iz Hrvatske..
Da se razumemo nemam baš ništa protiv hrvatskih proizvida inače, štaviše.. Ali jbt, kad već deliš ove pakete, što je suludo svakako, ali barem domaću prehrambenu industriju malo podrži, aman, kupovinu domaćih proizvoda, pa eto i reklamu domaćih proizvida barem, kakvu takvu.. No comment majke mi.. :/

Pogledaj, de, mala moja

Pogledaj, de, BRANKA moja
BRANKA moja, BRANKA moja
pogledaj, de, BRANKA moja

Sa prozora je li zora
je li zora, je li zora
sa prozora je li zora

Spavaj, spavaj
moj RADULE, moj RADULE
moj RADULE, spavaj
spavaj moj RADULE

Nece zora da svanjava
da svanjava, da svanjava
dok se TADIĆ ne naspava

🤣🤣🤣

A evo šta Miša Vacić planira kada postane gradonačelnik (u limburgu mesecu) :ROFLMAO:
  • daće nalog da deo trotoara ispred američke ambasade večito bude raskopan kako bi ljudi koji dolaze na poklonjenje američkom ambasadoru iz prozapadne opozicije morali večito da gacaju kroz blato kao i on sam;
  • deo ulice Kneza Aleksandra Karađorđevića od Belog dvora do Albanske ambasade bi preimenovao u "Kosovo je Srbija" da bi u zvaničnim dokumentima i američke i albanske ambasade stajalo da im je adresa Kosovo je Srbija. Deo ulice Kneza Miloša gde se nalazi Hrvatska ambasada nazvaće Platoom Republike Srpske krajine;
  • zalagaće se za olakšan postupak dobijanja legalnog oružja i da Beograd postane grad u kome je dozvoljeno nositi oružje, jer statistika pokazuje da su gradovi sa zonama slobodnog nošenja oružja, najbezbedniji na planeti, a njemu je najviše stalo do bezbednosti i sigurnosti naše dece;
  • zalagaće se da deca kao što idu na besplatne časove plivanja, idu i na besplatnu obuku oružja za srednjoškolce koji žele da steknu svest o oružju i time poboljšaju svoju bezbednost. Osnovaće sportsko-patriotske klubove po ugledu kao što postoje u Ruskoj federaciji gde bi aktivni oficiri Vojske Srbije naše najmlađe učili o svesti i opasnosti i odgovornosti o oružju i razvijali sportski duh i negovali svoj fizički razvoj;
  • obezbediće veliki broj površina za patriotske murale, među kojima i Ratka Mladića, a ko bude pokušao da ih ošteti biće sudski gonjen;
  • doneće odluku da ispred svake osnovne i srednje škole u Beogradu bude istaknut veliki pano na kome će pisati "Da se vojska na Kosovo vrati", jer sva deca zaslužuju da rastu sa probuđenom patriotskom svesti, čak i ako su im roditelji izdajničnog opredeljenja;
  • njegova borba je usmerena ka tome da ne samo da neće biti LGBT, već da oni neće vladati, kao što je sada slučaj. Kaže da treba osloboditi državu od takve vlasti, od homoseksualnog, uvozničkog, lopovskog, robovlasničkog, bankarskog, partijskog i svih drugih lobija i zabraniti održavanje nekakvih prajdova;
  • grad Beograd obezbediće LGBT osobama koje žele dobrovoljno da odu na lečenje u klinike u Moskvu i Teheran, novac za boravak tamo i putne troškove. Smatra da su oni najugroženija diskriminisana kategorija jer njihova država danas njihovu patnju ne priznaje za bolest;
  • grad će uložiti novac za veći muzej u Vinči i dalja istraživanja kako bi jednom stavili tačku na to da smo ovde došli u VII veku;
  • insistiraće da svi zaposleni u gradskoj upravi kojih ima preko 3000, na posao moraju da dođu javnim gradskim prevozom, što će garantovati kolektivnim ugovorom, a isti zahtev će izneti i republičkim organima za zaposlene u javnom sektoru u Beogradu;
  • sve strane kompanije bi trebalo da imaju ćirilične logoe kao što ih imaju i u Moskvi. Dodatno će oporezivati sve javne natpise na latinici, a dodatno subvenisati ona preduzeća koja svoje nazive istaknu na ćiriličnom pismu;
  • muzej "25. maj" treba da promeni svoju namenu i da postane muzej otpora oba antifašistička pokreta u Srbiji tokom Drugog svetskog rata, i ravnogorskog i partizanskog. Iz Kuće cveća bi izmestio posmrtne ostatke Tita na adekvatnu lokaciju jer nema potrebe da stoje tu pošto Srbi ne vole Tita.

I jedan komentar sa X-a na njegove planove :LOL:
"Veća je šansa da Deda Mraz doleti na sankama koje vuku leteći irvasi i oplodi Stašu iz sns-a u beogradskom metrou dok ih Pinokio snima telefonom koji mu je poklonio Šrek, nego da ti postaneš gradonačelnik."

Taj Vacić nije uopšte kandidat za gradonačelnika nego dvorska luda trenutne vlasti koja ga finansira, po sistemu možemo da vam se rugamo i sprdamo sa vama do beskonačnosti jer nam se može, pa vi vidite kakva opozicija vam je opcija.

Je l' to onaj ljigavi Vacić što je bio povjerenik ili šta li već za Kosmet, kojeg je ona neka voditeljica rasturila u emisiji prije par godina?

• grad Beograd obezbediće LGBT osobama koje žele dobrovoljno da odu na lečenje u klinike u Moskvu i Teheran, novac za boravak tamo i putne troškove. Smatra da su oni najugroženija diskriminisana kategorija jer njihova država danas njihovu patnju ne priznaje za bolest;
Ovo je strašno uopće i pomisliti, a kamoli staviti crno na bijelo u politički program. Fuj.

Ali ja ne mogu... Ovu reklamu Raduleta vrtim na repeat.. 🙌💖🤣
Jbt, dobro je Đorđe Vukadinović kazao onomad, ovo sektaši.. 😅

Je l' to onaj ljigavi Vacić što je bio povjerenik ili šta li već za Kosmet, kojeg je ona neka voditeljica rasturila u emisiji prije par godina?

Ovo je strašno uopće i pomisliti, a kamoli staviti crno na bijelo u politički program. Fuj.
Taj je Marko..
Svake izbore "teži" min jedan stan... 😌

Glasanje u anketi traje večeras do 20:31.
Da li bi forum promenio vlast ili ne? FIK (Forumska Izborna Komisija) saopštiće rezultate nakon ponoći!

Vacić je imbecil koji bi u svakoj pravnoj i normalnoj državi odgovarao za bljuvotine i nebuloze koje javno iznosi, ili bi pak boravio u nekoj psihijatrijskoj bolnici.

@Marko, da, to je taj. :ROFLMAO: Taj intervju je i dalje SVE. :love:

Čeda krenuo stopama Karleuše... Malo fali da o njemu počnu da se pišu naslovi kao o njoj.... Karleuša u nikad izazovnijem izdanju... Pogledajte kako je izvajala telo... znači Only Fans ili Zadruga mu ne ginu.

Obavezno čitajte komentare, urnebesni su - naročito Miša Vacić kako vežba boks ili gifovi "makazice iz South Parka" 🙏

@Boxy

Ulepša mi ovaj haotični dan, gde ne znam gde bijem, sa Blesavim Radulom... Ahaha, hvala ti.. 😅🙌🤭

Ja se jedino pitam da li postoji osoba u Srbiji koja bi na izborima svojevoljno, bez ikakvih pritisaka i ucena, zaokružila Mišu Vacića smatrajući da je to pravi izbor?

Back