Izbori

I na našim biračkim mestima je zabranjena upotreba telefona.

Zakon o izboru narodnih poslanika - član 55:
Na biračkom mestu zabranjeno je korišćenje pejdžera, mobilnih telefona i drugih sredstava veza i komunikacija.

Krivični zakonik - član 160:
Ko na izborima ili referendumu povredi tajnost glasanja, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci. Ako krivično delo učini član biračkog odbora ili drugo lice u vršenju dužnosti u vezi sa glasanjem, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine.

Pitanje je što se ne primenjuje, uz tolike kontrolore.

Prica se po najskorijim rezultatima ispitivanja javnog mnenja sa obe strane da Savetnici i Jerema ne prolaze cenzus. Sto moze da se naravno promeni, ali su sad nisko.

Iznenadio bi se za Dveri Zavetnike da nemaju 3%
Od narodne i ove koalicije Radule Tadic OB očekujem loše rezultate, možda 3% u Bg
Bojim se prevare Nestorovića

Dveri i Zavetnici se udaljli od SNS-a malo, a po nekim izvorima i malo više 😌 pa im odmah stavljaju rezultat ispod cenzusa, i poturaju Nestora ispred.. 😉😌 Sve jasno, ki dan..štobsereklo..
Ih da je Vučeli da progura Nestora od desnih i Srbiju na zapadu od levih preko 3% i da ga vidi Bog.. Te dve su mu sigurica... 😌
A evo i Aida Ćorović se javila za Srbiju na zapadu.. Biti će veselo sutra..

Last edited:
Ima li kraja ovoj tenziji!
Gde je znak "?", vidim samo "!"... Znači Bebiju je baš dogorelo... 😌

@Pokahontas čak je i ovde na forumu neko glasao za "Srbija na zapadu".. Bogami Nestor i SNZ mogu da budu iznenađenje.. A to ne valja..

EPS nikada ovoliko nije kasnio sa slanjem računa za struju, čak ni na portalu "Uvid u račun" nema računa za novembar. Za oktobar je objavljen 14. u mesecu, što je najkasnije; za novembar prošle godine je, recimo, datum izdavanja računa bio 9. 12. 2022. Da se neki penzioner ne predomisli u poslednjem trenutku možda za koga će da glasa, kad vidi račun za struju uvećan za 10%. :(

računi.png

Jbt ja ustajem sutra u 4..moram da stignem pre 6, da prečekam posmatrače iz OSCE, i ne mogu da spavam! 😭

Ja ne verujem da će Nestorović ostvariti neki bitan rezultat. Mislim da neće biti ni blizu cenzusa. Ima previše tih proruskih stranaka da bi se on izborio za dovoljan broj glasova.

Sa druge strane od Srbije na Zapadu ne znam šta da očekujem. Oni se predstavljaju kao proevropska opcija i zapravo nemaju direktne konkurente jer Srbija protiv nasilja je ni tamo, ni vamo. Tako da mogu oni da uzmu priličan broj glasova ako ljudi poveruju u tu priču.

Jbt ja ustajem sutra u 4..moram da stignem pre 6, da prečekam posmatrače iz OSCE, i ne mogu da spavam! 😭
Idi onda i slušaj FSC i glasaj ako još nisi. 😁

• Wow
Reactions: Mrm
Vučićevih rusofila ima kod Nestora i Miše Vacića, Vučićevih evropejaca SNZ i Čeda. Sve u parovima :)

Back