Izbori

Od mene danas dupla sedmica 7️⃣/7️⃣ Definitivno nisam oduševljen izborom, ali jedino tu vidim neki potencijal da se (po)krene dalje.
Nemam velika očekivanja, ali bih jako voleo da vladajuća pošast krene da se dobro drmusa.

Mogu komotno da kopiram post iznad mene jer potpuno delim mišljenje.
Svesno sam čekala popodne i otišla oko pola 6 jer iz iskustva već znam da na mestu gde glasam ne bude gužve. Nekoliko puta sam se bila prevarila i čekala svaki put po najmanje sat vremena.

Da, jedini novitet koji me dočekao je da su ovaj put (ne znam da li će važiti i ubuduće) ladno podelili rejon koji je dosad činio jedno izborno mesto na dva, ne znam uopšte zbog čega. Vidim da je za Referendum 2022. bilo ukupno 207 izbornih mesta, ovo o kome pričam ima broj 212.

Ajmo mi lepo da se raspitamo kad su izbori u RS, da se prijavimo tamo i da glasamo za Dodikovu opoziciju. Lepo napunimo autobuse i kad stignemo pitamo gde smo dosli i gde se glasa kao oni sto rade.
Može ako imaš državljanstvo BIH.. 😭

Zamisli da tražiš državljanstvo BiH zbog toga, strašno... Njima fino kada dobiju državljanstvo Srbije, dođu ovde i prave se blesavi. Neki Beograd vide samo na izborima izgleda.

Sve u svemu, ljudi ipak ne žele neke promene i u suštini smatraju da je trenutna vlast najbolje što možemo imati. Videćemo za Beograd, mada ni tu prvi rezultati ne obećavaju.

Sve u svemu, ljudi ipak ne žele neke promene i u suštini smatraju da je trenutna vlast najbolje što možemo imati. Videćemo za Beograd, mada ni tu prvi rezultati ne obećavaju.
Joj, Miloše, kakav je ovo zaključak? Ako ti misliš da su uslovi na našoj političkoj sceni, pa samim tim i u predizbornoj kampanji, bili iole normalni i fer da bi se tako čitali/tumačili rezultati, onda stvarno ne znam šta da kažem.

Meni ovaj RIK-ov link vrlo loše radi i sporo otvara. A i procenat obrađenih biračkih mesta je jako mali.

Ajmo mi lepo da se raspitamo kad su izbori u RS, da se prijavimo tamo i da glasamo za Dodikovu opoziciju. Lepo napunimo autobuse i kad stignemo pitamo gde smo dosli i gde se glasa kao oni sto rade.
Može 😍
Sledećeg oktobra glasanje, lokalni izbori.

Zato što se sad ubacuje statistika, uvek je tako..

Ovaj je razvio takav sistem da bi mu Goebels pozavideo. Apsolutno hijackovanje svih televizija, radia, billborda, ucene zaposlenih u javnim servisima, bolnicama, preduzecima, aparat koji broji 700 000 ljudi x njihovi clanovi porodice koji su duzni da fotografisu listic, pa onda manipulisanje na terenu, autobusi iz Bosne, imigranti koji glasaju, mrtvi itd… Vise se ne nadam da smo dobili Beograd. Ugasili smo ga. Ovo je velika tragedija.

Ja sam dao svoj mali doprinos glasanju tako što sam bodrio ljude da izlaze na glasanje. Poslao sam i kolegama sa faksa podsetnik i koleginicama sa posla da izađu na izbore i da je svaki glas bitan + naravno izašao sam i glasao :) Iako sam znao ko je pobednik no dobro. Valjda će nekada biti bolje, a do tada mora mnogo o tome da se priča :) I da posvađao sam se sa drugaricom zbog stava "Baš me briga".

Back