Izbori

Ne kvari mi dodily pripreme za FiK 2nd night.... ❤️

Prestanitee da se svadjatee, svako ima pravo da glasa za koga želi i to je njegovo pravo baaš za svakoga.. osim ako taj neko za koga glasaš nije ratni zločinac, ubica krimos, ekstremista, ultradesničar, ekstremni levičar, separatista, rasista, fašista, nacionalista, psihopata..

Sve ostalo prihvatam!

Izgleda, i Bilcik promenio plocu vise mu nisu regularni izbori.

U prevodu ljudii, ne bih da širim preterani optimizaam, alii GOTOV JEE!

Šteta što smo žrtvovali Mariniku, ali ako potraje ovo još koji dan sa njom, verujem da će koliko god čudan mnogima i bezvezan način i tako privući pažnju hah..

Već su se umešale krupnije ribe.
Ameri baš i nisu protiv Vučića, odgovara im još uvek.

naterao sam se da pogledam ovaj intervju pošto izuzetno poštujem voditeljku Ljiljanu Smajlović koja se ne libi da pita sve što joj je na umu

rekao je puno, a suštinski ništa

"Neću sa žutima, ali neću ni sa naprednjacima", ona njega pita "Pa kako onda?", on kaže "Ne znam"

Smatra da je šansa 50-50 da budu ponovoljeni gradski izbori

Sve u svemu čini se da će u Beogradu biti kriza vlasti, što znači da Šapić i kompanija defacto ostaju da upravljaju svim resursima dok se ne dobije većina. Hvala gosn. Nestoroviću u tom slučaju, "opozicionaru" :)

• Haha
Reactions: Mrm
NS je zreo za reorganizaciju
nemoj, napašće te da si uštogljeni novosadski krugodvojkaš :)

i ne, neće glasači iz Futoga, Veternika, Sremčice više glasati ako se opozicija posveti njima, činjenično stanje je da je veći procenat ljudi u tim sredinama koji se informišu "tradicionalnim medijima" (televizija i novine) nego u urbanim sredinama.

Zato je "gerrymandering" tj. promena izbornih jedinica (granica opština) nužnost kako bi približio upravu potrebama građana

Sad me baš teraš Poki da tražim rezultate na bm u Sremčici.. 😃

Back