Izbori

jeste videli onu babu što urinira u Jagodini a žena koja je snima sa terase joj viče "maso prosta, babo, pišao ti Vučić u usta da bog da, upišuljo jedna upišana" 🤣🤣🤣

Sramota me je jer iz mog grada nikad nisu stigle neke lepe vesti, nego smo poznati po Palmi, žirafi, Mocartu i Betovenu, Mimi Oro, muzeju voštanih figura...

Али 100.000 људи у Јагодини? Лед те јебо Јагодина ко Њујорк са својим широким авенијама и огромним трговима.

Александар Вучић је највећа пошаст која је задесила овај народ и државу. Тај не би бежао ни од грађанског рата само да остане на власти

Петре, па да ли мислиш да би ико знао за Јагодину да није било Палме? Буквално нико никад. Ако изузмемо јагодинско пиво. Значи тај зоолошки врт и музеј воштаних фигура је нешто зашто бих посетио Јагодину. Небитно што су фигуре очајне, али ја не знам ни за један други музеј воштаних фигура у Србији.

Него шта сад, после овог протеста и скупа у Јагодини? Хоће неки избори? Шта мислите?

Свашта, Петре, живимо у капитализму. И лоша реклама је добра реклама.

ne verujem da bi izbori doveli do promene s obzirom da su ugl pokradeni... mislim da ce biti revolucija, ide se ka tome rekao bih

Neće biti revolucija iz prostog razloga što ove proteste ne organizuje opozicija. Čak štaviše, najureni su sa protesta svi koji nose stranačka obeležja nezavisno koja bila.

Arhiv javnih skupova je izašao sa procenom broja ljudi na jučerašnjim skupovima, s tim da se u Beogradu nisu mogli svi prebrojati jer je bilo šetnji i blokada širom grada.

20250125_182928.webp

Па добро, ако тај 'архив' процењује, може и Карла да процени да је било 70 000 људи у Крагујевцу. Где пише како они то процењују, који метод је у питању.

Back