Izbori

Нек само блокирају те културне центре и позоришта, да мало смање доживљај са блокадама мостова и улица.

@Милан
Jesi li sutra u Sremskoj Mitrovici i da li vam bar plaćaju dobro za to? 🙂
Нисам. Не волим да путујем, не волим масе људи. Ја ћу празнике дочекати у миру свог дома. Него, идете ли ви 'пешке' до Крагујевца и колико вас кошта такси?

Нисам. Не волим да путујем, не волим масе људи. Ја ћу празнике дочекати у миру свог дома. Него, идете ли ви 'пешке' до Крагујевца и колико вас кошта такси?
Poštujem.
Ja sam na pet minuta hoda od centralnog događaja i naravno da ga neću propustiti, a ugostio sam i dvoje protestanata koji će prenoćiti kod mene. :cool:

N1 će ceo dan prenositi proteste. 🤡 Druga krajnost.

1739575670-sretenje-1024x1024.jpg

RTS-u ipak bitnije obeležavanje SrEtenja u Orašcu. A ja da sam urednik malo bih hteo da pokrijem jedan događaj, malo drugi. Ne može tako jbg.

Meni je najtuznije sto i kada budu otisli u istoriju uskoro mi cemo nastaviti da zivimo s ovim ljudima u istoj zemlji

Боже сачувај, бисте ли ви онда истерали људе с којима се не слажете политички...Какво је то размишљање? Мењајте своје пребивалиште ако вам не одговарају људи овде.

To je vrlo ponižavajuć način razmišljanja, kada bi neko radije da živi kako živi i usput bude ciničan prema onima koji žele tu da žive i da im bude bolje.

Па не можете ви људима који мисле супротно од вас да намећете мишљење. Сваки грађанин има право гласа. Лично сматрам да живим добро тј. никад боље.

Nije svačije mišljenje validno jer treba prethoditi prvo promišljanje. Zašto bi ičija kupljena diploma bila jednaka onome ko je pošteno zaslužio? I onda da sebi za pravo da vodi raspravu na nivou Marko Bulat i zemlja je ravna ploča.
Tebi je svakako svejedno jer si se okoristio od sistema, a i nedostatak empatije i pravde je svakako karakterna osobina SNS politike.

nema tu empatije samo licna korist... prodali bi i obraz da njima bude dobro kao sto pristaju da ih za desetak crvenih vodaju ko ovce po srbiji

Back