Izbori

Ono sto je po meni bitno kad ovo zlo ode sa vlasti jeste da nikako ne dozvolimo da se povampire radikali i slicne kreature nego da se zaista okrene jedan potpuno novi list. Vidim ovih dana opet se Sarovic iz nekadasnje Seseljeve stranke vrti po YouTube zbog onih intervjua koje radi. Kontam sve da je fora i da je ljudima zanimljivo da gledaju to ali treba biti pazljiv sa tim. Nemojmo zaboraviti da je Vucic isto poceo kao Seseljev djak i onda se samo presvukao u drugo odelo. Na kraju se ispostavilo da je sve bila cista farsa jer lik ovih dana bukvalno povampireni Seselj i opet slusamo identican narativ kao 90ih. Dakle, ljudi kao Sarovic i mnogi drugi ne bi smeli da prismrde politici vise nikad.

Ali koliko je njima pukao rejting u NS i Vojvodini da su izmislili imaginarno otcepljenje i raspad države, a zapravo sami indirektno govore da je država jedna obična prćija. Nezaustavljiva fabrika laži, ovom narodu treba ozbiljna i duga dekontaminacija od političke šizofrenije koja se servira svaki dan. Treba ih gaziti još jače.

Smešno je. Koja je razlika da li ćemo gledati na RTS-u ili na nekom strimu i šta će uopšte time da se postigne. Zar ne mislite da idemo iz krajnosti u krajnost...

Najbolje bi bilo bojkotovati sve, pa i na strimu, ali to je bar neko iznudno rešenje. Žao mi je što su okolnosti ovakve i što će i sam festival biti na meti kritika javnosti jer se održava u specifičnom trenutku.

Interesantno mi je koliko pojedini fanovi na forumu žive za taj PZE dok se u državi dešava svašta na dnevnoj bazi, bojkot Rts-a zbog politike koju vode itd. A verovatno bi i tako fanovi Lige Šampiona radili da im se remeti program, samo daj da zadovoljim svoju potrebu za zabavom.
Ne namećem šta ko treba da radi i kako da razmišlja, samo mi je žao kada vidim kakvi su pripriteti pojedincima.

Back