Izbori

IMG_7692.webpStudenti Medicinskog fakulteta u Kragujevcu protestuju zbog odluke da se krene sa online nastavom.

Profirije ce morati da da ostavku kad ovi padnu. Ako SPC hoce da sacuva ono ugleda koje im je ostalo. I Karadjordje je imao patrijarha protiv, pa mozemo i mi. Pravda i istina su na nasoj strani.

Ja sam ubeđen da to nije većinski stav u SPC. Evo u mojoj crkvi, oba sveštinika su javno protiv SNS vlasti, jedan otvoreno podržava studente i mladost, drugi samo kritikuje vlast. Odavno, takav stav su imali i pre tragedije u NS. Mislim da je većina sveštenstva unutar SPC ili neutralna ili na strani studenata, jako jako mali broj je onih koji podržavaju ovu vlast i to su uglavnom svi ovi na visokim pozicijama.

Naravno da nije, zato će i biti prvi Patrijarh koji će biti smenjen sa svoje funkcije za par godina. Crkva je većinski svakako za Monarhiju. Patrijarh je svakako glavni, samo što u ovom slučaju sam po sebi predstavlja stav crkve za sve.

Порфирије мој изабрани патријарх.
Бленумашима и пумпаџијама остаје онај Григорије, опуштено на бленуму или збору га прогласите за патријарха и готова ствар.

Da li su studenti danas prošli kroz selo Srpski Miletić?Vidio sam da su bili u Ratkovu pa u Erdutu.

Порфирије мој изабрани патријарх.
Бленумашима и пумпаџијама остаје онај Григорије, опуштено на бленуму или збору га прогласите за патријарха и готова ствар.

On i jeste patrijarh za ćacije. Kakav patrijarh, takvi i sledbenici.

Добро, али тако нисте мислили до малопре. Вама је свако ко није за протесте ћаци. Зато и губите подршку из дана у дан. Чекам тренутак када ће се бленумаши поделити и ударити једни на друге. Брзо су се одрекли оног бленуциклисте Нектаријевића.

Добро, али тако нисте мислили до малопре. Вама је свако ко није за протесте ћаци. Зато и губите подршку из дана у дан. Чекам тренутак када ће се бленумаши поделити и ударити једни на друге. Брзо су се одрекли оног бленуциклисте Нектаријевића.

Gde si ti to video da "gubimo podršku iz dana u dan"? Na Informer TV možda? Pinku?

Istraživanja javnog mnjenja, na tvoju žalost, pokazuju malo drugačiju realnost:

https://crta.rs/raste-nezadovoljstvo-vlascu-natpolovicna-podrska-studentima/

Samo nastavi da živiš u naprednom Diznilendu i teši sebe. Realno, jedino vam je to i preostalo dok tvoju stranku i tvog preCednika ne pošaljemo tamo gde i pripadaju - na smetilište istorije. Lično, živim za dan kada ćete sjahati sa grbače ovog naroda. Iako uopšte ne konzumiram alkohol, tog dana ću se definitivno napiti :D

Nego, objasni ti nama bolje kako to da je vaš svesrBski skup 12. aprila onako pukao. Toliko se vas utrkuje ko će dublje da se zavuče u vođinu zadnjicu a ni 100 000 duša niste skupili (prema procenama MUP-a). Ali u nečemu jeste uspeli, tu moram da vam odam priznanje - postali ste nekrunisani šampioni u disciplini "krađa stolica" 😁 Time ste još jednom pokazali sve glavne karakteristike po kojima vas raspoznajemo od normalnog sveta - bahatost, prostakluk, lopovluk (između ostalog).

Last edited:
Nikog mi ne imenujemo, ćaci se sam otkriva. A vidim da je nekome potencijalna studentska lista baš trn u oku pa je morao opet u Kolegijum Informera. Svesni ste vi i sami da je sada stvarno gotovo, samo je pitanje meseca kada ćete izgubiti vlast. Znam da je teško pomiriti se sa tim, ali je veoma zdravo. Ova deca neće odustati dok vam ne vide leđa, a iza sebe imaju narod za razliku od vas.

Jos ste bacali hleb umesto da dajete gladnima.
Jao патетике.. Могли су и ваши бленумаши, уместо да просе за храну, да донирају Црвеном крсту.
Иначе, дружим се са једним професором са новосадског ПМФ-а, он подржава протесте, али и он сам увиђа да се ништа политички није десило. Баш сам се са њим спрдао око експертске владе. Много је опуштенији од вас. Чак се и једна колегиница сложила са мном јер откако су почели протести изгубила је доста приватних часова, као и ја. Значи, полако али сигурно увиђају људи да им ови протести штете финансијски. Једини који нису финансијски, тренутли, оштећени су ови незапослени студенти.

Back