Izbori

Kako se brzo zaboravlja... Ti (ne)ljudi su hteli da studentske proteste pretvore u nasilje, hteli su da idu kroz studente redare, tako olako govorili o mogućim ljudskim žrtvama, bacanju molotevljivih koktela, paljenjem... I sada treba da ih žalimo? Ja sigurno neću. Da li je u redu postupak koji se vodi protiv njih, da li su im ugrožena neka prava, vrlo verovatno. Ali bila su ugrožena i drugima, nisu se pojedini mnogo potresli kada je recimo Srđan Žunić proveo u pritvoru 2 meseca, izašao pre koji dan. A sada treba da pravimo žrtve od aktivista koji su desna ruka vlasti. Neka hvala.

Ne bih da ulazim u diskusiju zaista jer se ocito ne razumemo, ali hvala ti na ovom postu, jer ono upravo dokazuje ovo sto sam rekao i potvrdjuje kako funckionise drzavna propaganda. Bukvalno isto ovo sto si ti gore napisao je nesto sto se ovih dana u Informeru moze pricitati, to je prica koju forsiraju tabloidi. Nazalost ocigledno postoji jedan dobar deo ljudi koji je nacelno protiv SNS-a ali ocito nije u stanju da promislja kriticki, vec se peca na udice koje baca SNS, i to je tako. O ovoj izjavi da su progonjeni aktivisti 'desna ruka vlastl' zaista necu komentarisati, bukvalno blago tebi ako si u to poverovao.

Uz dužno poštovanje @TheCode_123 mislim da smo mi Novosađani malo više upoznati sa dotičnim personama. Pogotovo ja, koji malo duže od ovih 6 meseci pratim političku situaciju na lokalu kod nas.

Сви који протестују испред суда треба да заврше у затвору. То је притисак на независно судство. Објављују где живе судије.То је у нормалној земљи за затвор. И инститиције су дефинитивно заказале.

Сви који протестују испред суда треба да заврше у затвору. То је притисак на независно судство. Објављују где живе судије.То је у нормалној земљи за затвор. И инститиције су дефинитивно заказале.
Pritisak na nešto što ni ne postoji u Srbiji.

Oni ne bi bili oni kad i ovu "inicijativu" ne bi kopirali :ROFLMAO:

Taman pomisli čovek da ništa bolesnije od onoga što su nam već priredili ne mogu da smisle/iskopiraju i uvek se iznova iznenadi. Pravda za one koji lome vilice!

Да, баш сви. Иначе, што је тема замрла?
Ђе су наши нобеловци? Оће избори или неће? Чколе заузете с припремама малих и великих матура. Поклањање оцена у најави, напумпани родитељи траже да им деца буду одлична.

Pa svi u odnosu sa nama gledaju svoje interese... dotični se podvukao pod kožu svima, što njegov naslednik sigurno ne bi radio... tako da je očekivano da će strani faktor u određenoj meri i biti na njegovoj strani... a pored toga i ta EU ima ekonomske interese, čak i kada se o nama radi...

И шта сад? Хоће поново неки узалудни протести? Против сам овог пројекта, али апсолутно знам да ће га прогурати, ма шта год било.
Нешто сте ми погођени реалношћу.

Ovo mi je kao kad se penzioneri koji glasaju za Vučića žale na loš životni standard. Svestan si potencijalne ekološke katastrofe, i opet podržavaš vlast koja to gura. Niđe veze lol

Back