Izbori

Žao mi je svakoga kome se ovako nešto desi, političke razlike su jedno a ljudski život drugo. Neka se što pre oporavi, šta drugo da čovek kaže. Ne daj Bože nikome!

Jbg, verovatno nije lako živeti pod pritiskom i sa strahom da ćeš eventualno jednog dana krivično odgovarati za sve malverzacije koje si počinio prethodnih godina. Dođe to na naplatu. Sa ljudske strane, normalno je da čoveku bude žao, i možda ću zvučati grubo, ali previše smo pokradeni i uništeni u proteklih 13 godina kao narod kolektivno od strane ovog režima, da bi ovako nešto kod mene izazvalo bilo kakvu empatiju. Razboljevaju se i umiru mnogo kvalitetniji ljudi koji mrava u životu nisu zgazili, uslovno rečeno, pa se to ni ne zna niti spominje.

Вучко најавио превремене изборе. Значи да нећете морати да чекате 2027, већ ће бити највероватније у првој половини 2026.
Имате времена да се спремите за изборе.

E a kada Aleksa kaže da su Điki i ona njegova sakaluda Marinika Vučićeve marionete neki ga ovde kamenuju...

531587915-1071978238423261-1031483178257068767-n.jpg

Večeras nastavak nasilja.

SNS go*na sada gađaju građane pirotehnikom i u BGu i u Novom Sadu.

Žvalavi bolesnik nas polako ali sigurno vodi u građanski rat.

Full scale građanski rat se polako nazire. Najsmešniji mi Vuqiq, ponavlja kao pokvarena ploča moramo da održimo mir već devet meseci.
Lik ne da ne održava mir, nego ga je zauvek uništio u ovoj zemlji koja se već stotinama godina deli po nekim izmišljenim linijama i idealima.

Žao mi nekako što će ovi oko njega da se razbeže i neće biti adekvatno sankcionisani, ali i nije mi žao što će sav gnev naroda samo na njemu biti iskaljen.

U Novom Sadu su neki naprednjaci dobili batine nakon što je deo građana probio kordon.

Policija, naravno, štiti iskljućivo kriminalce, baš kao i do sada.

Back