Dojava direkt iz opštine Vrbasa.
Ćaciji ceo dan opremaju krov zgrade opštine kamenjem, ciglama i sličnim predmetima da večeras gađaju od gore protestante.
Privode navijače Zvezde jer su Grobari rekli da će doći da podrže studente.
Kaže mi sestra da je stanje u gradu kao pred rat.
Kažu lokalci da su to obični građani Novog Sada. Grad nije više isti posle pada nadstrešnice. Ljudi će da izgore koliko su besni.Najjače da su ovo studenti, na jednom od snimaka se jasno vidi jedna debela gmazina od 40 plus godina kako stolicom razbija stakla. Ubačeni ćaci elementi standardno. Pa gde je sada policija da spreči ovaj vandalizam? Ne znam samo koliki stepen mentalne retardacije neko može imati pa da misli da će ovo ovako prolaziti i dalje.![]()
Ne znam baš. Možda ima i toga i sve je apsolutno razumljivo, ali mi se mnoge kockice ovde ne uklapaju. Sinoć tukli i hapsili goloruke ljude, a sada potupuno random osobe sa kapuljačama tek tako demoliraju prostorije stranke bez policije na vidiku i uz gomilu ljudi okolo koji snimaju mobilnim telefonima? Smešno.Kažu lokalci da su to obični građani Novog Sada. Grad nije više isti posle pada nadstrešnice. Ljudi će da izgore koliko su besni.