Izbori

Predsednik procenio da je oko 90ak ljudi u Novom Sadu. Kaže, sve je manje blokadera pa su nervozni .

U Bulevaru oslobođenja, građani zapalili prostorije SNS-a.

zapaljene.png

Dačić upravo kaže "najviše povređenih je građana, a njih su povredili blokaderi jer drugačije misle".

I "pristalica SNS-a je bilo mnogo više na ulicama, oni su samo branili svoje prostorije".

Prasac , takođe poznat i kao "nemamo zvučni top ali ga ipak imamo", je prevazišao sebe. Grok, grok!

Dojava direkt iz opštine Vrbasa.

Ćaciji ceo dan opremaju krov zgrade opštine kamenjem, ciglama i sličnim predmetima da večeras gađaju od gore protestante.

Privode navijače Zvezde jer su Grobari rekli da će doći da podrže studente.

Kaže mi sestra da je stanje u gradu kao pred rat.

Bajker Jan Darko brutalno pretučen od strane SNS lojalista. Čoveka su udarali bejzbol palicama sve dok nisu videli da se ne pomera, sa očiglednom namerom da ga ubiju. Srećom, u svojoj nameri nisu uspeli.

515871405-24428291060143301-2011979405447373509-n.jpg

Dojava direkt iz opštine Vrbasa.

Ćaciji ceo dan opremaju krov zgrade opštine kamenjem, ciglama i sličnim predmetima da večeras gađaju od gore protestante.

Privode navijače Zvezde jer su Grobari rekli da će doći da podrže studente.

Kaže mi sestra da je stanje u gradu kao pred rat.

To bukvalno zvuci isto ko juce sto su se caci okupljali kod Starog Merkatora na Novom Beogradu.
Koliko jezivo isk

Screenshot 2025-08-14 184158.webp

Najjače da su ovo studenti, na jednom od snimaka se jasno vidi jedna debela gmazina od 40 plus godina kako stolicom razbija stakla. Ubačeni ćaci elementi standardno. Pa gde je sada policija da spreči ovaj vandalizam? Ne znam samo koliki stepen mentalne retardacije neko može imati pa da misli da će ovo ovako prolaziti i dalje. 🤣

Najjače da su ovo studenti, na jednom od snimaka se jasno vidi jedna debela gmazina od 40 plus godina kako stolicom razbija stakla. Ubačeni ćaci elementi standardno. Pa gde je sada policija da spreči ovaj vandalizam? Ne znam samo koliki stepen mentalne retardacije neko može imati pa da misli da će ovo ovako prolaziti i dalje. 🤣
Kažu lokalci da su to obični građani Novog Sada. Grad nije više isti posle pada nadstrešnice. Ljudi će da izgore koliko su besni.

Opet Dačić kreće svoju priču, kao pokvarena ploča.

Jadni policajci povređeni, zli blokaderi izazivaju nasilje itd, itd.........

Kažu lokalci da su to obični građani Novog Sada. Grad nije više isti posle pada nadstrešnice. Ljudi će da izgore koliko su besni.
Ne znam baš. Možda ima i toga i sve je apsolutno razumljivo, ali mi se mnoge kockice ovde ne uklapaju. Sinoć tukli i hapsili goloruke ljude, a sada potupuno random osobe sa kapuljačama tek tako demoliraju prostorije stranke bez policije na vidiku i uz gomilu ljudi okolo koji snimaju mobilnim telefonima? Smešno.

Back