Izbori

Predsednik opet najavljuje pobedu nad obojenom revolucijom i "kraj bajke".........po 645879. put.

https://www.danas.rs/vesti/politika...aem_s9XW4cM0uBK7NwG69djuRg#Echobox=1755689123

Najjači delovi:

Ono je bila noćna mora i dobro je da ste pokazali hrabrost i odlučnost. Uvrenja su važnija od svakih prostorija – rekao je Vučić naprednjacima osvrćući se na taj događaj

Mi nikada nismo protiv ljudi, tako da će to biti usmereno protiv blokada i protiv nasilja, ne protiv blokadera

Nemojte da zamerate komšijama koji su vas gađali, pljuvali, bilo je više onih koji nisu. Prolazi vreme ludila u glavama ljudi gde ničeg racionalnog nema. Kada budu pokazali lice, ljudi su izgradili u svojim glavama bajku o njima, o studentima… Kada ih pitate ko će da upravlja zemljom, problemima, ko će da garantuje stabilnost, oni na to nemaju odgovor. Oni žele nama da pošalju poruku da su nezadovoljni onim što smo uradili, a kada ovi pokažu svoja lica, ljudima će sve biti jasno. Kada se to desi, to je kraj bajke. Mi nećemo da se služimo nasiljem, nikada nikom nismo spalili prostorije, uništili i kad bi se nekom dogodilo mi bi to prvi osudili. To je važno, tu razliku pokazujte na svakom mestu, naveo je Vučić.

Skupljaju se bede ljudske i u mom mestu sad u 6 da se prebroje i vide, kako kažu, koliko ih ima u odnosu na nas "koji svakodnevno iritiramo ljude svojim ponašanjem" :ROFLMAO:

Baš jedva čekam da vidim kako će građani da ih pozdrave kad prođu kroz centar.

U toku ispiranje mozgova na Pinku. Uključuju se uživo sa ovih SNS protesta, pa pitaju ljude zbog čega su došli.... Jedna starija gospođa kaže da je došla da podrži našeg predsednika, i da blokade mnogo utiču na nju, njenu ćerku, zeta i ostale bližnje, ne mogu da se kreću i da idu na posao, a potom dodaje da je ona svojom penzijom zadovoljna i podržava sve odluke predsednika. Drugi kaže, dosta nam je blokada, ne trebaju nam blokaderi da ruše Srbiju, hoćemo da budemo slobodni, da napredujemo...

Celih 30 ljudi su skupili ovde :ROFLMAO: 30! :ROFLMAO: I to sa sve predsednicom opštine.

Po onome što sam video, kukavice nisu smele ni da šetaju gradom. Okupili su su se ispred opštine, uzvikali poruke podrške svom ljubljenom fireru i uzvikivali kako ne daju Srbiju. Onda su se razišli.

Nisam video šerifa na slikama, a taman sam zamišljao kako on nosi zastavu. Priličilo bi im.

Par ljudi sam prepoznao, nažalost.....žao mi je što su na krivoj strani jer nisu loši ljudi. Ali kada dođe trenutak da oslobodimo ovo mesto, lustracija čeka svakog od njih i to je tako.

U toku ispiranje mozgova na Pinku. Uključuju se uživo sa ovih SNS protesta, pa pitaju ljude zbog čega su došli.... Jedna starija gospođa kaže da je došla da podrži našeg predsednika, i da blokade mnogo utiču na nju, njenu ćerku, zeta i ostale bližnje, ne mogu da se kreću i da idu na posao, a potom dodaje da je ona svojom penzijom zadovoljna i podržava sve odluke predsednika. Drugi kaže, dosta nam je blokada, ne trebaju nam blokaderi da ruše Srbiju, hoćemo da budemo slobodni, da napredujemo...
Nema problema, onda na narednim izborima masovno da glasaju protiv sns i sličnih i biće im makar 10% bolje.

Ma o kakvoj crnoj revoluciji on uopste prica?
Njemu revolucija čim više od 10 ljudi izađe zajedno na ulicu, pa još ako "ne daj Bože" drže neke natpise i transparente.....

Ovo vredi pokazati.

Pored "spontano" pripremljenih (identičnih) transparenata, uspeli su i da okrenu srpsku zastavu naopaćke.

E moj grade.....jad i beda.

tugica.png

Preko 90% komentara negativno. Ovih preostalih 10% botovski komentari sa lažnih profila. Ljudi ih nazivaju budalama i sramotama grada. Osramotili su se za vijek i vijekova, što bi se reklo.

Hvala im za ovaj autogol. A već tokom našeg sledećeg okupljanja će videti kako izgleda kada neko sme da prošeta gradom i uz to ima podršku koja nije kupljena.

Back