Izbori

Sutra saopštava, kako kaže, čudesne, top ekonomske mere, za koje očekuje oduševljenje građana. Među njima je ograničavanje marži trgovaca na 20% i nižu kamatnu stopu za kredite, koja bi u Poštanskoj štedionici mogla biti manja i do 40%.

Da li mislite da će većini to značiti i da će biti zahvalna predsedniku? :unsure:

I večeras je u planu da se okupljaju širom Srbije.

Ovde kod mene....nakon debakla koji su doživeli na prošlom okupljanju, ćute kao zaliveni :ROFLMAO: Morali su i na YT-u da obrišu komentare (pošto su svi do jednog bili negativni) ali i da zabrane komentarisanje. Jedna osoba im napisala da će ih sve pljunuti u lice kad ih vidi u gradu :ROFLMAO:

Poziv za "spontano okupljanje" iskljućivo ide putem stranačke centrale.

I mi se okupljamo večeras, otprilike u isto vreme, samo na drugom mestu. Videćemo da li će, poput nas, imati petlju da ovog puta prošetaju gradom i vide kako će ih građani dočekati.

Sutra saopštava, kako kaže, čudesne, top ekonomske mere, za koje očekuje oduševljenje građana. Među njima je ograničavanje marži trgovaca na 20% i nižu kamatnu stopu za kredite, koja bi u Poštanskoj štedionici mogla biti manja i do 40%.

Da li mislite da će većini to značiti i da će biti zahvalna predsedniku? :unsure:

Znači kreće se u kampanju? Tako deluje barem.

Vidim, radi Ćacilend punom parom! Pink rasporedio novinare po celoj Srbiji, nižu se uključenja iz različitih gradova! Dotični u Ubu koji mu je najbezbedniji, jer tu SNS žari i pali...

Njihovo glasacko telo je svakako tehnoloski nepismeno
Сасвим технолошки довољно писмено да изађе на изборе и победи на свим могућим изборима у протеклих 13 година.

To je ja mislim zato sto su provaljeni da su sami napisali onaj grafit na kuci onog caci studenta, da bi satro ispalo da neko ima nesto protiv ljudi iz Bosne (RS).

Njima je tacno strategija da kopiraju sve zivo i da tako probaju da obesmisle sve, da bi posle ispalo kao pa eto vidite obe strane su iste svi su isti sta se zalite

Vučević kaže da je grafit Ćaci namerno uradila profesorka iz Jovine da bi se potegla kampanja protiv njih 😭😭😭

Ja ne mogu ovo je*anje u zdrav razum, znači užas!!!!
Koja profesorka? Ona Danijela iz SSP-a što su je napadali da je njegovom sinu naredila da izađe na blokade i protestuje protiv oca? 🤣

Back