Izbori

Ljudi moji šta se ovo od jutros dešava! Pesničenje naroda u svim opštinama, crnokapuljaši razbijaju glave narodu. Ja se jelima kada vidim ovakve stvari. Sa kojim monstrumima mi imamo posla ovo je jezivo

Neki, pored motki, vitlaju i pištoljima. Ko ne glasa za SNS, pretpostavljam, može da očekuje da če biti upucan.

Ne gledam RTS ali čujem od drugih da su konstatovali da glasanje protiče u najboljem redu i da je opozicija ta koja ometa izborni proces. Bravo, zaslužili su po sendvič i dve crvene.

Nepomenik je pozvao na formiranje lojalista i dodatno osnovao paramilitarnu skupinu divljaka da sprovode baš ovo što rade, ne znam čemu se čudite?

Uskoro stižemo identučnu sliku iz Irana/Izreala koje (u)bije žene jer ne idu prekrivene glave, ili teraju/ubijaju ljude sa njihovih ognjišta, trpaju kako im se ćefne neistomišljenike na dugogodišnje robije bez pokrića, novinare (po) jede mrak a u zadnje vreme direktno i javno ubijaju iste + decu +starce.
Ovo naše su isti obrasci u začeću i ubrzano približavanje identičnih, gore navedenih metoda.

Nepomenik je pozvao na formiranje lojalista i dodatno osnovao paramilitarnu skupinu divljaka da sprovode baš ovo što rade, ne znam čemu se čudite?

Uskoro stižemo identučnu sliku iz Irana/Izreala koje (u)bije žene jer ne idu prekrivene glave, ili teraju/ubijaju ljude sa njihovih ognjišta, trpaju kako im se ćefne neistomišljenike na dugogodišnje robije bez pokrića, novinare (po) jede mrak a u zadnje vreme direktno i javno ubijaju iste + decu +starce.
Ovo naše su isti obrasci u začeću i ubrzano približavanje identičnih, gore navedenih metoda.
Despotizam.

Ali ne, sViSuIsTi.

Neki, pored motki, vitlaju i pištoljima. Ko ne glasa za SNS, pretpostavljam, može da očekuje da če biti upucan.

Ne gledam RTS ali čujem od drugih da su konstatovali da glasanje protiče u najboljem redu i da je opozicija ta koja ometa izborni proces. Bravo, zaslužili su po sendvič i dve crvene.
Гласање и протиче све у најбољем реду, инциденти су ван бирачких места.

Firer se još ne obraća, znači, baš je nategnuto.

Rekao je da su najbolje prošli u Kladovu. Izgleda oko 70%. U Majdanpeku oko 67%, Knjaževcu 55%.

U Bajinoj Bašti valjda nešto neizvesnije, ali izgleda i tamo uzeli preko 50%. U Smederevskoj Palanci oko 60%.

Ponegde možda ima blagog pada u apsolutnim brojkama u odnosu na prethodne izbore, ali za sada, izgleda ništa u većoj meri.

Last edited:
Jel se Kim Jongun još nije oglašavao? Zanimljivo, što veća selendra to ubedljivija pobeda.

Oglasio se predsednik. SNS pobedio u svih 10 opština i nema nigde promena.

U Kuli je bilo najneizvesnije, gde je SNS na oko 50%, a svugde drugde više. Liste mladih i studenata su solidno prošle u Kuli, Boru, Aranđelovcu...ali nedovoljno za pobedu.

Da su izbori bili normalni i da je ovo neka normalna država rezultati vladajuće koalicije bi bili za njih zabrinjavajuće loši ako se uporede sa 2023. ili predhodnim lokalnim izborima. (Ovo je koalicija sa sve Dačićem, Rasimom, Micom, vojvodom Vjekoslavom Šešeljem..)
Samo ovo nisu izbori već oružana pljačka.
Dok ne budu hapšeni i oni koji daju i koji uzimaju mito za glasanje džaba krečimo.
I baš me iskreno briga za tendencije pada, trećinu života mi ovaj psihopata na vlasti, a pre njega još trećinu onaj crveni psiho i žena sa cvetom u kosi.

Jel se Kim Jongun još nije oglašavao? Zanimljivo, što veća selendra to ubedljivija pobeda.
Све си погрешио, обрнуто је, општина Смедеревска Паланка има 40 хиљада становника и ту је СНС победио лагано, док је у Севојну где има око 6 хиљада становника за длаку победио.

U Kuli je bilo najneizvesnije, gde je SNS na oko 50%, a svugde drugde više. Liste mladih i studenata su solidno prošle u Kuli, Boru, Aranđelovcu...ali nedovoljno za pobedu.
Polako, u Kuli i Boru tek što se zagrebalo, evo gledam sajt RIKa par zapisnika tek izašlo i svi su na 50-50, negde u korist opozicije / studenata

RIK uvek kasnije izbaci to. Bojim se da će ostati na ovome, i da neće biti promena, kao što se nije desilo ni u Kosjeriću.

Možda jeste tu i tamo poneki znak, ali s obzirom na silne blokade i proteste, SNS je prilično uspeo da se održi, negde i da popravi rezultat. Možda uz više pritisaka i zalaganja, ali suštinski, očekujemo da se bar negde promeni vlast, a to jako teško ide.

Videćemo još za Kulu, šta će biti do kraja prebrojavanja...

Svakako je neozbiljno da objavljuješ tako unapred kada je evidentno tesno, a pogotovu što može da bude obaranje biračkih mesta i da se svašta nešto promeni. Al šta ga boli dupe, bitno je da gledaoci Kurira, Informera itd odu na spavanje srećni pa ajde da ne odužava previše 😂

Pa uvek daju predsedniku da saopšti, postalo je praksa, kao i da se po njemu zovu sve liste. U suštini glasovi se broje pred članovima izborne komisije, tako da ne može sad ni RIK da izbaci nešto drastično drugačije.

A i realno, za kakvu takvu stabilnost i nadu za promenama, treba uzeti bar 55%, a to je očigledno teško. U suprotnom, vlast uvek nekako nađe način da ima više.

I trebalo bi što pre da se sazna ko zapravo predstavlja studente i mlade, na državnom nivou. Još uvek je to nedorečeno i ako tako ostane do pred parlamentarne izbore, neće biti dobro. Mora se ranije pojasniti. Sada na lokalnim izborima, u svakoj opštini drugačiji naziv liste, što otvara prostor za fantomske liste sličnih naziva. Bilo to neki studenti 2, mladi za promene, šta god...

Back