Nije mi samo jasno zašto su se sad okomili ljudi konkretno na Draška (mada, budući da je konkurent Dodi, izbori su za 7 dana, a udaljio se od vlasti u Srbiji u posljednje vrijeme, mislim da znam zašto je on meta), pošto se incident desio u Višegradu u kojem on nema nikakvu vlast ni moć, policija je ta koja je legitimisala predstavnike SL a ni to nije u njegovoj nadležnosti.
A to što je jedan od nasilnika neko ko njega podržava opet nema toliko veze sa njim, i mamlazi poput Gruhonjića npr. podržavaju Studentsku listu pa nećemo sad reći e svi studenti imaju iste stavove kao on (iako propaganda radi na najjače da se ocrni SL ovde da ispadne da svi dijele njegove stavove, što je apsurdno).
Ovde već pričamo da će biti organizovan i prijavljen skup podrške SL u mnogo većem broju od onog neki dan, pa ako tu bude problema i protesta od strane gradonačelnika, treba da ga se kritikuje i proziva. Prvi ja ću to uraditi.
(Ne bih da ispadne da sam nečiji drveni advokat, samo prenosim iz svog ugla i kakvo je stanje ovamo.)