il Izrael 2023: Noa Kirel - Unicorn

Ja kao očekivao nešto više od internih izbora ove godine, izgleda da sam se debelo prešao. Ovo ne zvuči kao nešto što bi mi se svidelo, baš naprotiv.

Ma ova će ući u finale pa makar podrigivala tri minute. Nisam imao pojma da je baš tolika zvijezda tamo

Nije baš dovoljno biti zvezda u svojoj zemlji da bi uspeo na ESC-u, ima mali milion primera. Ne mora to ništa da znači.

Pa ne samo to, ne sumnjam da će imati barem ok pjesmu i da se dobro snalazi na sceni. I nema baš puno konkurencije u tom svom žanru

Ali uložili skoro milion evra u ovo učešće... mašala.

Sigurno im je plan da je lansiraju na evropsko/svjetsko tržište, biće tu promocije prije svega na TT sigurno, tako da mislim da i da bude meh pjesma, proći će, a i dijaspora će sigurno da je podrži na maks.

Sve je to lepo i fino, proći će ona u finale, ali neće prismrdeti top 10. Evropa ne voli kičeraj pa ko god da ga servira.

A šta znam, ne bih je ni otpisao, Eden je fino prošla kod žirija sa običnom pop pjesmom, da ju je publika podržala jače, bila u top 10, a ako i ova bude imala dobru pop pjesmu plus jak nastup, imaće podršku na oba fronta.

Lično nemam očekivanja nikakva, svejedno mi je, ali eto, neko zapažanje

Ovo je jednostavno prejeftino i pojma nemam gde su otisle te silne pare.

Pa neko je potvrdio skoro da stvari postaju viralne na TT ako zaposleni to odluče, taman neka ulože tu, da se vrti pjesma svuda do maja 😂

Back