il Izrael 2023: Noa Kirel - Unicorn

Sve mi miriše na to da će to biti protraćene pare. Iskreno, ona je imala kapacitet za fin bopić sa nekim mediteranskim-etno elementima, ali sva je prilika da ništa od toga nema, pesma deluje kao još jedna u nizu instant radijskih "forgettable" hitića.

- Megazvijezda u svojoj zemlji
- Objavljena kao učesnica prije više od pola godine - dakle bilo je vremena da porode remekdjelo
- Svemirske pare ulupane

Krajnji proizvod: po svoj prilici treš s jeftinim tekstom i treš estetikom. Povraćam

031D3D9E-D2F0-426D-B6A3-6445B2326ADD.gif

Čika Borislav sigurno u fioci ima neku slabu pesmu koja jače zvuči od ovog što su otkrili do sad. 😭

Sve mi miriše na to da će to biti protraćene pare. Iskreno, ona je imala kapacitet za fin bopić sa nekim mediteranskim-etno elementima, ali sva je prilika da ništa od toga nema, pesma deluje kao još jedna u nizu instant radijskih "forgettable" hitića.

Rekli su da će imati i etno elemente.

Možda ako It's gonna be phenomen, phenomenal nije refren. 🤣

Nadam se da ce biti nesto na fazon Izraela 2015. da otkine onaj njihov instrumental u pesmi

Ja baš ne želim taj pseudo ethno.. 😁
Opet ovo ne deluje predobro, ali videćemo..

jelena-karleusa.gif

Ma ne zezajte me da je ovo njen planiran probok na ‘inostrano trziste’.

Pa pre bi se ono lirsko cudo ‘Sta da zaboravim’ od Maria Serifovica prepevano na ‘Party tonight’ probilo nego ovaj album filler.

Pravice oni Nettu od blata vidim ja po svoj prilici

Videćemo večeras kakva je pesma. Ne može se suditi na osnovu nekog bezveznog demo isečka koji je neko nadovezao da se ponavlja puna tri minuta.

Back