il Izrael 2023: Noa Kirel - Unicorn

Za ovu devojku pre evrovizije nisam znao. Video sam da čim je izabrana da se digla velika buka oko nje. Njen raniji rad i pesme ne znam (možda ću nekad poslušati), ali ovo je toliko bezveze, neka klasična kliše esc pesma. Ako prođe u finalu okej, ima dosta stranih fanova, ali ovo mi je možda i najgore iz prvog polufinala do sada.

Ništa specijalno, ide u finale jer je to Noa! Mada ne vidim da publika (izuzev ESC fanova) ludi na ovo!

Ja što sam čuo neke od njenih pesama, sve ovako nekako zvuče. Inače mi se više sviđa Miličina... Nije pametno, nije pametno.. od originala.

Šta znam, tu su negde, jeste ova malo manje, meni je recimo na skali generičnosti od 1 do 10, ova neka 7-ica, a Loreen 9. :ROFLMAO:

Verovatno će uz nastup biti zanimljivije, verujem da će spremiti dobar, ali posle par slušanja nije to ništa wow, koliko je od starta uzdižu. Nešto ne opravdava 7. mesto na kladionicama, bar za sada. Moguće da ću se vremenom navići na pesmu, ali na prvu nije upalilo.

Nažalost, ovo vidim kao jednu od onih instant pesmica kojoj u velikoj meri manjka kvaliteta, ali zbog vrlo kvalitetne produkcije i potencijalno skupog nastupa ide u vrh koji apsolutno ne zaslužuje. Nadam se da grešim.
Ne grešiš. Ovo ce imati nabudzen nastup za levu stranu tabele a verovatno i neki nizi TOP 10.

Last Dance jeste bila poprilično šuplja, ali su izvukli maksimum od nastupa. Supergirl je recimo meni bila dosta interesantnija i bolja, i mislim da je mogla čak i do top 5 da se nije desila u nevreme.

Superg!rl manje generična i od ove zbog etno prizvuka.

Back