il Izrael 2023: Noa Kirel - Unicorn

Da, ta melodijska linija je dala pesmi neki drugi šmek. Ova Unicorn mi je bukvalno Supergirl bez tog nekog upečatljivog momenta, da ne spominjem tekst, koji boli koliko je glup.

Ja ovo i ne mogu da ocenim bez nastupa, pesma sama po sebi je prilično neinspirativna sve dok se malo ne ubrza na kraju. Možda će dobro izgledati kada se skocka, ali generalno me ništa nije drmnulo.

U šoku sam da je poslednja izraelska pesma koja mi se istinski dopala bila Imrijeva, sve ostalo žali Bože.

Uhvatio sam se te dve grčke pesme kao pijan plota u ovoj temi 😂, ali stvarno mi ništa drugo ne pada na pamet trenutno, da je toliko generično i da peva devojka.

Inace kada su krenule prve sekunde videa sa onim violinama, pomislih da je u pitanju neka reklama pre videa :ROFLMAO:

8. mesto mi je za sad. Refren mi je možda malo previše generičan da bi bilo više, ali je poslednji minut predobar i You Wanna See Me Dance? me toliko radi bukv jedva čekam nastup.

Sada kada slusam opet shvatam da postoje stvarno super deonice u pesmi, medjutim meni onaj dens brejk na kraju i pocetak pesme totalno kvare utisak, sve mi zvuci kao mashup tri zasebne pesme

8. mesto mi je za sad. Refren mi je možda malo previše generičan da bi bilo više, ali je poslednji minut predobar i You Wanna See Me Dance? me toliko radi bukv jedva čekam nastup.
Odličan je taj deo.

Nažalost, ovo vidim kao jednu od onih instant pesmica kojoj u velikoj meri manjka kvaliteta, ali zbog vrlo kvalitetne produkcije i potencijalno skupog nastupa ide u vrh koji apsolutno ne zaslužuje. Nadam se da grešim.
Ovo. Sto kazem, u danasnje vreme, lako je uz pare i tehnologiju da se nabudzi i da se fanovi napale, a onda ko zna kako ce zvucati uzivo.

Ista fora sa dance breakom kao kod Chanel.

Ista fora sa dance breakom kao kod Chanel.
Tačno tako, kao što napisah na 8. strani.. Podseća na to i na još pesama, kpodseća me i na "El diablo" na momenat...

Mozda nije pitanje za ovde, ali ne mogu da nadjem thread, ipak radi se o Izraelu. Zasto nema preparty-a u Izraelu ove godine? Mozda iz sigurnosnih ili politickih razloga? Jos nigde nije potvrdjen.

Bolje da su opet poslali Nettu sa pesmom koja bi cela bila kao poslednji minut ove, ionako mi to više zvuči kao njen gas.

Sve u svemu nije mi wow ali nije sad ni promašaj, okej je, tu mi je negde mi je možda za 11-15. mesto za sada.

Back