U šoku sam da poslednja izraelska pesma koja mi se dopala je....! UpsU šoku sam da je poslednja izraelska pesma koja mi se istinski dopala bila Imrijeva, sve ostalo žali Bože
Odličan je taj deo.8. mesto mi je za sad. Refren mi je možda malo previše generičan da bi bilo više, ali je poslednji minut predobar i You Wanna See Me Dance? me toliko radi bukv jedva čekam nastup.
Ovo. Sto kazem, u danasnje vreme, lako je uz pare i tehnologiju da se nabudzi i da se fanovi napale, a onda ko zna kako ce zvucati uzivo.Nažalost, ovo vidim kao jednu od onih instant pesmica kojoj u velikoj meri manjka kvaliteta, ali zbog vrlo kvalitetne produkcije i potencijalno skupog nastupa ide u vrh koji apsolutno ne zaslužuje. Nadam se da grešim.
Ista fora sa dance breakom kao kod Chanel.8. mesto mi je za sad. Refren mi je možda malo previše generičan da bi bilo više, ali je poslednji minut predobar i You Wanna See Me Dance? me toliko radi bukv jedva čekam nastup.
Tačno tako, kao što napisah na 8. strani.. Podseća na to i na još pesama, kpodseća me i na "El diablo" na momenat...Ista fora sa dance breakom kao kod Chanel.