il Izrael 2024: Eden Golan - Hurricane

Samo da vam Brljica prenese vest, moj brat je 20 godina u Melburnu, 20 godina radi u istoj firmi čiji je vlasnik Jevrejin, firma ima pedesetak zaposlenih, to su Srbi, Indijci, od skora neki Kamerunci i mali broj Australijanaca, od oca vlasnika firme dobili su ponudu da će dobiti bonus ( u koverti - ne na računu) ako glasaju za Izrael. Moj brat, koji nikada nije ni pratio ESC, nti ikada glasao, večeras glasa za Ramondu, pa ako tih nekoliko glasova bude značlo išta u televotingu Australije, zahvalite mom bratu i njegovoj porodici, bonus je odbio u sekundi.

Izrael krade SNS fore...

btw meni ova predstavnica izgleda kao muskarac... bas ima musku fizionomiju

Neću gledati finale, ali Eden i celoj izraelskoj delegaciji/ mafiji želim sve najgore.

Argumente da je ona samo pevačica i da je ne treba osuđivati za izbore njene vlade ću da ignorišem, jer je izabrana od strane nacionalnog emitera i dodeljena joj je pesma koja je četiri puta prepravljana kako bi se zamaskirala prava poruka pesme i kojoj je čak i naslov promenjen. Nakon toga je poslata u Evropu da promoviše propagandu svoje države i glumi žrtvu. Odrasla je osoba i vrlo dobro zna šta radi. Devojka je dno i bez obzira na dobar rezultat koji će ostvariti, najiskrenije joj želim da joj karma vrati šta zaslužuje ubuduće.

Hvala im što su mi uništili uživanje u nečemu što mi je toliko drago kao što je Evrovizija.

Ja sam mislim da se sprdate da imq na srpski reklama. Sok i neverica.

Ko cenzurise komentare ispod izraelskog nastupa na zvanicnom kanalu, od koga je Eric Saade dobio pedalu, od koga je Holandija dobila pedalu, ko je moljakao da se promeni tekst pesme. Matematika je prosta i jasna.

Back