il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Kako ce da radi patetika 200 poena i vise na televoting bez problema ovo da predstavlja malta ili slovenija ljubila bi patos sf ,

Jao znači taman Turska i Rusija napuste Evroviziju i malo odmorimo od njihovog agresivnog botovanja svake godine i oslobode večne plasmane u top 10 na koje kao da su se pretplatili i onda nam dođu ovi 🥴

A ima ih k’o kusih pasa, neće ovi izaći iz top 10 narednih 5 godina.

Istael nista posebno a vokalno malo kritična.

Loše ovo izgleda. Ali ih neće sprečiti da dobiju
150 bodova samo u polufinalu.

Nažalost, za razliku od prošlogodišnje pesme, ova mi je dosta bolje sela ali mi je, svakako, sveukupan utisak i dalje bljutav.

Biće u vrhu.

Kakvo sramno ponašanje Izraelske delegacije. Potpuno ignorišu novinara i namerno provociraju ljude koji drže palestinske zastave. Šalju im "poljupce" i mašu svojim zastavama njima u lice...
1000020279.webp
1000020282.webp

EBU pod hitno treba riješiti ove stvari na višem levelu a ne piškim, kakim i dvostruki aršini. Niti je mjesto Izraelu tu niti mahanje Plestinskim zastavama. Ako je Rusija automatski izbačena zbog rata u Ukrajini a Bjelorusija zbog potpore istoj. Ako je Jugoslavija 1992 a iza toga Srbija &Crna Gora 10 godina bila isključena, zašto onda Izrael defilira ovako i uključuje cijelu Evropu i ovo mjesto u njihovo unutarašnje pitanje ? BiH je naravno zabranjeno jer smo dužni pare EBU. Izrael kad već nastupa neka se sakriju kao što to inače rade a logistika neka radi svoje. Imaju vanserijski nastup i uloženo je ogromno i eto ih opet ladno 250 poena televotinga. Meni je pjesma super.

Pa napakovaće nešto, neko im je blokirao put da ne može voz proći, pa su im dobacivali i skandirali, nanijeli im duševnu bol, uznemiravanje, nesigurnost itd.

Nema nijednu normalnu fotku sa tepiha jer je sve vreme samo provocirala ljude sa palestinskim zastavama. Umesto da je ispala dama i ignorisala, pozirala i pričala sa novinarima... Baš joj priliči ova gde je zinula hahaha

Back