il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Izgleda kao da ne može da se odluči ko će prvi u školu Bica ili Dželjana
1000089544.webp

Last edited:
Jedino zlo izbija iz tvog neprimerenog komentara.

Njihova delegacija se od prošle godine ponaša vrlo neprimereno i bahato prema svima, provocirajući sve i konstantno ističući tu političku konotaciju. Čitao sam da je preživela pakao i tada sam zaista pohvalio hrabrost i skinuo kapu, ali njihovo ponašanje je za svaku osudu.
A ako tebi kao pojedincu nešto smeta, ne moraš me vređati, već normalnim tonom ukazati na to. Ako već ne možeš tako da komuniciraš, zamolio bih te da mi se ne obraćaš i da me ne citiraš.

Niko te ne vredja, samo skrecem paznju na tvoj komentar koji je po meni zaista neprimeren. Mozes se ne slagati sa ponasanjem njihove delegacije i to kritikovati, ali prozivati ucesnike kako su zlobni i kako im zlo izbija iz ociju je vec govor mrznje.

Svaka otvorena podrška ubijanju nedužnih civila je čisto zlo i jedini govor mržnje koji spominješ. To je moje mišljenje, ne mora ti se sviđati, svakako možeš ignorisati komentar. Tim pre što je preživela to što je preživela, trebalo bi da bude uzdržana i solidarna. Njihova delegacija već drugu godinu zaredom politizacijom i finansijskom nadmoći ruinira ionako već ruiniran ESC kakav bi svi trebalo da volimo.

Slovenija ima m*** za razliku od nekih drugih country- ja...
Вероватно су се осушила.
Било би ми баш драго да ова победи или буде у топ 5. Песма је никаква, али боже мој, такве су све ове године.

Hoće i ona da se pridruži IDF-u posle Evrovizije, zna li se šta?

Mene bi bilo sramota da predstavljam tu drzavu bilo gde a ne da se ovako bahatim i provociram

Bez namjere da ikog branim jer su se i meni već sveukupno smučili, ali da l' mislite da se sad Yuval i prošle godine Eden nužno ponašaju tako jer su takve? Ja mislim da je kod Izraelaca sve strogo iscenirano i sigurno se u nekoj mjeri djevojkama govori što da govore i kako da se ponašaju. One su prije svega KAN-ov projekt, a tek onda ljudi.

Naravno, nisu trebale ulaziti u cijelu tu priču i spotlight na prvom mjestu, ali ono što želim reći je da mislim da nije to toliko do njih, koliko do broadcaster-a i države Izrael.

Izraelci ih zdušno podržavaju, tako da im to verovatno nimalo neće naškoditi karijeri. Štaviše, u njima ne samo njihova vlast i televizija, već i prosečan gledalac, vidi dobrog promotera zemlje koji prkosi pritiscima sa drugih strana.

Preteruje se sa komentarima na konto pevačice. Devojka jedva živu glavu izvukla (video sam njenu ispovest) pa ću se barem zbog toga suzdržati od bilo kakvog komentarisanja što preporučujem i ostalima. Pesma je shit, njihova propagandna televizija je shit i da, to što je pristala da bude deo svega ovoga je veoma diskutabilno, ali krivca treba tražiti na drugom mestu.

Dokle god im je dozvoljeno da budu na takmičenju, radiće šta hoće. Zanima me samo da li će se otkriti jednog dana ko je toliko insistirao da su oni u ovim momentima potrebni takmičenju i da li se iza svega možda krije korupcija čelnika EBU i takozvanih sponzora takmičenja koji zapravo lobiraju za njihovo učešće.

Kriju se dvostruki aršini. Pojedine zemlje ne mogu da se igraju Evrovizije dok druge mogu. Politika parekselans 🤣

Back