il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Srećom pa imam YT Premium pa mi ove godine neće iskakati iz frižidera

Nažalost dok je ovakvih zemalja na takmičenju opravdava se argument za potrebom 50% žirija. Čak i ono da samo publika glasa u polufinalima već narušava legitimnost rezultata. Eden da je pevala onaj pesmuljak u bilo kojoj drugoj godini, sumnjam da bi prošla u finale samo zahvaljujući publici.

Iskreno, ja mislim da su oni igrali neke zakulisne igrice s televotingom i 2018. Netta je bila izgubila momentum, u polufinalu bila 4. kod publike. Mirko na starom forumu stvarno bio u pravu kad je rekao da je ustvari Eleni prava pobjednica

Meni je pesma dosadna i nisam uspela da je odlušam do kraja. Eden je prošle godine imala bolju pesmu, za koju sam od mnogo našeg sveta, nakon Evrovizije čula da je jedina prava evrovizijska pored momka u roze suknjici, žene sa rogovima, gologuzog Finca, čudnog Holandjanina...Znam čak i osobu koja je glasala za Izrael. I kao što prošle godine nisu bojkotovali, mislim da ove godine neće glasati ti koji misle da ne treba mešati politiku i muziku. Izraelci će morati mnogo para da potroše da bi bila u Top 3 kod publike.

Nije potrebno da cujemo kada znamo kakva su drzava sta rade na kakvu kartu ce da igraju .

Iskreno, ja mislim da su oni igrali neke zakulisne igrice s televotingom i 2018. Netta je bila izgubila momentum, u polufinalu bila 4. kod publike. Mirko na starom forumu stvarno bio u pravu kad je rekao da je ustvari Eleni prava pobjednica
Па организовали се и тад, сигурно.
Тако ће и сад

Нисам их рангирао, ни слушао, прошле, па нећу ни ове године. Они су извршили геноцид у Палестини, побили на десетине хиљада невиних људи, камен на камену није остао... и поново долазе у улози жртве. ФУЈ

Za mene je Izrael non event ove godine. Prošle godine mi se pesma svidela uprkos hejtu, nisam nešto hajpovao pesmu zbog cele situacije.

Gledao sam samo finale, i stvarno, pobjednica je bila vokalno najbolja.

Izgleda da će opet biti problema s pjesmom - mediji prenose da pjesma koju su odabrali za Yuval sadrži stihove iz starozavjetne Pjesme nad pjesmama. 🥴Ako to zaista bude tako, opet će morati mijenjati tekst jer prema EBU-ovim pravilima tekst pjesme mora biti originalan.

Pjesma se zove “Survivor”, leakovan je dio na X-u. Vjerovatno će u Top10, srećom ne zvuči mi pobjednički.

Ono je konkurentno koliko i Moldavija 2019. Ali top 5 moguć sa 300+ poena na televotingu.

Back