il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Газа Сити 2026, таман стигну побити и протерати и оно мало Палестинаца што је преостало тамо и онда New day will rise over Palestina

Nisam poslušao a nemam ni želju. Nadam se da će sve biti ok.

Meni ovo nebitno totalno. Čak sam, ono kada sam pokušavala da se setim ko je bio još ostao da predstavi pesmu, potpuno i zaboravila na njih.
Na stranu čitava situacija oko njih, ali prošlogodišnja pesma je mnogo bolja.

Nebitno je adekvatan opis za ovu pesmu. Vrlo je slaba i generična, zvuči kao neka pesma za reklamu. Ne znam šta je ovde koštalo milion dolara, ali pretpostavljam da će većina tog budžeta otići na SIM kartice i botovanje kao prošle godine.

Baš mi je bedak što su se pretplatili na top 10 narednih X godina i time uskratili to drugim državama koje više zaslužuju. Ajde Unicorn jeste zaslužio bio top 10 jer je nastup izgledao svetski, ali Hurricane ni u jednoj drugoj godini ne bi bila u top 10, kao ni ova pesma. Bolja je svakako od naše pesme, ali u kom univerzumu ovo zaslužuje da bude u top 3 na kladionicama?

Švedska, Ukrajina, Izrael i Italija će uvek biti u top 10, tako da se sve ostale države bore za jedno od 6 preostalih mesta tu. Zato mi je drago što makar Rusija i Turska ne učestvuju jer i oni agresivno botuju dok ne osiguraju top 10, lol.

Devojka koja je prezivela teroristicki napad tako sto se krila ispod leseva svojih poginulih drugova i sada peva o novom danu i boljem sutra je sve, samo ne nebitno. Mozes da se ne slazes sa politikom zemlje koju predstavlja, ali ne vidim potrebu da se umanjuje znacaj i poruka koju pesma nosi.

Švedska, Ukrajina, Izrael i Italija će uvek biti u top 10, tako da se sve ostale države bore za jedno od 6 preostalih mesta tu. Zato mi je drago što makar Rusija i Turska ne učestvuju jer i oni agresivno botuju dok ne osiguraju top 10, lol.
U ovom veku se ladno nije desilo da nijo od njih 4 nije bio u top 10 😂

Mada Italija se ne trudi toliko, vec je tu zato sto je jednostavno Italija, a preostale tri bas imaju jake kampanje, nekad vise, nekad manje.

Kad slušam ovo i krene refren, svaki put čujem New day will rise, oh f*ck, go on umjesto life will go on 🤐

Meni se ova pjesma baš sviđa, ali ne upalim je nikad (kao ni skoro 30 ostalih takmičarskih)

Желим им све оно што они раде овим јадним људима широм Газе и Западне Обале.

• Like
Reactions: FFM
Back