il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Mene ništa neće iznenaditi u subotu. Pa ni 150 poena od žirija

Odbijam da verujem u crni scenario izraelske pobede, mada sto je najgore, nista nije nemoguce.

• Like
Reactions: FFM
Ma žiri će ih maksimalno spustit kao i prošle godine, a prošle godine imali bolju pjesmu, džabe im tvt, ništa od pobjede

Neće se dozvoliti njihova pobeda, to bi pored svega od prošle godine, bio poslednji ekser u sanduk ESC-a.

Naravno da nema ništa od njihove pobede, pa ko bi učestvovao onda sledeće godine? 😂

Pesma je realno nista posebno, ali aj bar ih nisu proglasili poslednje, pa da opet ubiju svu tenziju.

Na stranu njihove makinacije, ovo je sinoć zvučalo i izgledalo dobro i svakako bi se našli u finalu i bez tog sumanutog kupovanja glasova.
Bez obzira na sve, nek budu i drugi ako baš moraju, samo da ne pobjede, mada mislim da su šanse za to ionako mizerne

Ja sad nesto razmisljam, ako ziri ne bude na oprezu kao prosle godine, moze se desiti da se stvar otme kontroli i da ovo pobedi jer:

- Stefaniji 2022. je bilo potrebno svega 29 poena zirija za pobedu, a Eden Golan je prosle godine imala 30 poena

- Prosle godine, u top 3 vecine zemalja na tvt su bile Ukrajina, Izrael i Hrvatska - Ukrajinci ove godine imaju znantno slabiju pesmu, a izrazeni favorit fanova poput Lazanje ne postoji

- Svedska je bila pomalo neubedljiva i postoje indikatori da je Estonija osvojila publiku u utorak i da ce vrlo moguce i sad imati vise poena od Svedske

- Estonija ce proci slabo kod zirija i nece biti u trci za pobedu, a razlivanje glasova Izraelu ide u korist.

- Favoriti za jak ziri rezultat, Austrija i Francuska, tesko da imaju kapacitet da naprave rezultat u publici kao Nemo i Sliman lani (ne mislim na poziciju konkretno, nego na broj bodova - Nemo jeste bio peti u publici ali sa 226 bodova), a to jos dodatno doprinosi razlivanju poena.

Odlično zapažanje.
Ove godine će Estonija i Švedska da podijele poene, Ukrajina će imati dosta bodova ali ni blizu kao prošle godine, a ove žiri balade mislim da će publici biti od 4. mjesta naniže.

E sad, teško da će Izrael do 400+ doći, ali ne treba da nas šokira ništa

Oni to žele da tako mislimo, pa kad nam grune televote 300+ možemo samo, najblaže rečeno, fras.

Oni to žele da tako mislimo, pa kad nam grune televote 300+ možemo samo, najblaže rečeno, fras.
Па управо, то је био план и прошле године, али Италијани су упозорили на вријеме шта се спрема

Ове године дјелује као да се нису исцимали. Замка

Свима је јасно да купују гласове и нико ништа не ради.

Песму сам орви пут чуо синоћ, на жалост, досадна и ужегла балада са тоном пресеравања у целој песми и патетичној поруци издекламованој на три језика. У моменту када твоја држава спроводи геноцид над својим суседима ти долазиш и певаш New day will rise??? Ja искрено верујем да ће до тога доћи и да ће Палестина као држава и палестински народ успети да преживе све ово што им сервира ова гамад.

Back