Jelena Karleuša

Koliko je dosadna s ovom estetikom i kostimiranjem iz 2012. Kakve bačene pare, pjesma nehitični horor.

Mogla je barem snimiti spot za duet s Milicom Pavlovic ili XY, jedino se tih pjesama sjecam s albuma da imaju neki potencijal.

Ne gotivim njene izjave prsla je kao kokica, sa mnogim stvarima sa ne slažem koje kaže i uradi ali za posao kao posao je tata mata, u spotove ulaže to se vidi. Svetska priča, vizuali su super 💣 Jeste da se nagutala sendviča sa podrigušom ali eto bar se isplatilo. Spot mi je dobar, a izgleda u spotu opet ima skrivenih poruka,negde sam video na tviteru.

Dobar spot, ali meni je ovo najgora pesma sa Alfe. Alien i Mashallah su više zaslužile spotove.

Jel dovedu i ucenjene sendvičare na njen koncert da popune prostor? Šta ti je to, radiš ko službenik u opštini i narede ti e sad moraš na koncert JK jer je to u sklopu kampanje.

Ne budite ljubomorni, numera Lucifer eksplodirala u Aziji. Samo što Azijati još ne znaju šta su Spotify i Youtube pa da mi vidimo tu eksploziju.

Priča se da su je čuli na radiju pa neko nasnimio na kazetofon i sad omladina u disko klubu Dajmond u Bangkoku divlja na tu pjesmu.

Back