Jelena Karleuša

Jadna prvi put u zivotu ima nekog ko je podrzava, pa se dala u botovanje kao da sutra ne postoji

Ona sama sebi dokazuje zasto nikada nije bila postovana i uvazavana kao izvodjac i umetnik sve ove godine. Iskreno sam mislio da trpi neopravdan linc, ali uveravam se da zapravo ona sprovodi linc nad svima nama.

Ma njoj je odavno bila potrebna psihijatrijska pomoć. Sad je već uništila samu sebe. Čak ne mislim da je zla osoba, ali jednostavno je pukla od silne želje da bude nešto što nikad nije mogla da bude.

Jedino što mi je žao one njezine djece koje se stvarno čine kao dobra djeca.

U zemlji Srbiji svako čudo traje tri dana i sva ta njena maliciozna mlataranja koje (kao da) piše u totalnom delirijumu će biti brzo zaboravljena (kao i do sada) i ona će i dalje zadržati popularnost i publicitet koji ima. I to je nažalost tako i biće tako! 😡
Jedino da bude kažnjena za svoj verbalni, tj. pismeni delikt, ali je pitanje da li krši neki od zakona. Par puta je verovatno bila na ivici, npr. kad je nedavno vređala rumunsku nacionalnu manjinu.

Šta god da objavi i uradi, koju god glupost, to se uveliko komentariše i objavljuje na sva usta. Nonstop se komentariše i raspreda o njoj, dovodi se i u najgledanije emisije sa nacionalnom frekvencijom zajedno sa predsednikom države.
Šta god vi pisali ovde, ona ima veliku popularnost i ogroman broj fanova koje i ne zanimaju ovakve stvari i ne uzimaju ih u obzir. Što je najgore od svega, mnogi se i slažu sa njom.

Nažalost, jeste popularna kao ličnost, ne kao pevačica svakako. Njene pesme nisu hitovi onoliko koliko bi trebalo da budu, ali se zato ljudi pobiše da kupe njen parfem u Lilly.

Još ne mogu da skinem to smeće sa jakne. :( U Lilly imaju direktivu da ga guraju do besvesti.

Gledajuci iz njene perspektive ona zapravo i nema sta da izgubi. Nju samo treba malo drzati na mjutu pa ce brzo na psihijatriju

Nema u Srbiji toliko psiho eksperata koliko bi ih njoj trebalo, bojim se.
Možda da proba u Americi

Ona je bukvalno visokobudzetna Maja Nikolic.

Kakva popularnost. Dvorska luda koja ne moze ni SC da napuni.

Maja se bar besplatno blamira i nije halapljiva. Ova em sto dobija honorare od MTS, em sada za svaki svoj koncert dobija direktno honorare iz budzeta opstine u kojoj nastupa.

Mnogi po fejsbuku, očajni na ovo Jelenino zapušavanje usta i studentima i Marinici samo zato što je Rumunka, spominju njen loš moral u smislu da je imala seksualnih afera i afera i to kao udata.
Po meni nije problem u tome. Promiskuitet je lična stvar svake osobe. Neko može da odoli iskušenjima, neko ne.
Glavni problem je to što se ona prodala na najgori mogući način.
Slizala se upravo sa onima koji su se nekad najviše sladili njenim brukama. Sa onima koji su objavljivali njene švalerske prepiske i lovili joj svaku grešku.
Ušlihtala se njima jer su moćni.
S druge strane počela da napada one koji se nikad o nju nisu ogrešili.
Nijedan opozizioni medij (Danas, N1) niti ijedan opozicioni novinar, nikad nije radio ono šta su joj režimski radili. Nikad kompromitacija, nikad bruka i pljuvačina. Uvek podrška.

Attachments

• paradoks žrtve.webp
    paradoks žrtve.webp
    116.6 KB · Views: 19
Ubuduće sve njeno na ignor da li bio forum ili mreže, nju ignor najviše boli. Jako me je razočarala iako volim njene pesme.

Back