Jelena Karleuša

Severina je za ovu poltronsku spodobu institucija. Njena šizofrenija probija granice, to smo već odavno uvideli, ali mislim da je definitivno potpuni ignor jedini lek za njeno vraćanje na fabrička podešavanja, isto ono što ovih dana studenti priređuju Vu**ću.

Karleuša opet ima svoje izlive...ali što je na drugom storiju o Tijani podržao Emir Lapsus😬1000018246.webp

Attachments

• 1000018245.webp
    1000018245.webp
    147.7 KB · Views: 22
Mislim da se pojavila par sekundi na netflixu u reality-ju Georgina koja je Ronaldova zena, na reviji na kojoj su obe ucestvovale.

Mene zanima da li se pita od cega ce da zivi kad ovi uskoro odu? Nece biti vise milionskog sendvica.

Sve što joj se u životu dešava sve je zaslužila, šta više, zaslužila je i mnogo gore. Ljudski odron koju je vlast gurnula da peva po trgovima jer jadna nije sposobna da proda 10 karata u klubu u Prnjavoru.

Крагујевац има да гори. Не знам кад су имали звезду на тргу, ранга испод Цеце, скоро?

Priča se da su se jeftina jaja u Lidlu u Kragujevcu danas nenormalno prodavala... :LOL:

Ево Карли окупила баш много Крагујевчана, пре свега деце у првим редовима. И шта кажете, био неки бојкот???

Back