Jelena Karleuša

Nadajmo se da nisu to pravi tekstovi nego da se neko igrao, nikako ne zvuči realno, inače bi stvarno bilo rasulo...

Npr. za pesmu "Block" piše ovo

Ti si sick, sick, sick
Tvoj je di*k, pic, di*k
Sakrij tu sramotu
Nisi thick, thick, thick
Za ovu chick (Latina)
Treba veći klik (Mama Mia)
Zato zaj*bi me Pinokio
Kongo vs. Tokio

Nisi mi do kolena
Jer nije ti do kolena
A tako bih volela

"Mashallah"

Poziram, poziram
Forsiram, forsiram
Mashallah
Šokiram, šokiram
Pa ego eksplodira
Mashallah

Ja sam intergalaktik
Turbo automatik
Svoj najveci fanatik
Uh, kad se pogledam

Kazem sebi "Uh, Mashallah"

"Lucifer"

Ptičica trkačica se ne plaši tvog dinga
Savršeno prelepa ma-magična kô Sfinga
Dva krvava staforda ne izlaze iz ringa
Haj kô Kalinga, dođi na Karlinga

King Kong ring my pussy ding dong
Da poletim, kad uđeš tada vrisnem Bingo
Ugrizi me za jezik, isti nam je lingo
Mnogo vrelo, vrelo dečko imaš posla s ringlom

"Karma"

Možda sam se s drugim dopisivala
Možda sam se opet gola snimala
Možda sam ti kola demolirala

Malo se igrala

"Rehabilitacija"

Snovi naši svi glomazni propali iz bojazni
Da će biti nešto kaže servis za ručavanje
Dolazi ti neko, samo da ja odem
Laži me do kraja, čemu ustručavanje
Dolazi ti neko, samo da ja odem

E za tu pjesmu Block sam govorio, s nestrpljenjem čekam pjesme, da se napljujem još jednom kao gospodin za kraj, ako su ovo zbilja ti tekstovi, a zbilja se nadam da nisu, jer onda čak i ako mi produkcijski i muzički pjesma odgovara, opet će mi taj očajni tekst isparat uši

Drug mi je dao ideju. Pošto stoji 22.8 da Karleuša ne otvara veganski restoran?

Attachments

• IMG-20230813-WA0011.webp
    IMG-20230813-WA0011.webp
    103.4 KB · Views: 10
Misli da je "okrenula igricu" pošto su te njene poruke postale i previše viralne, malo malo pa iskoče na twitteru. Negde mislim da to što su joj uradili - ovaj glupi fudbaler i neki nazovi novinari - zadrugari nije ok. To je njena intima - nije prva koja je varala muža i imala cyber sex. One slike sa zvezdicom na genitalijama da toliki tabloidi stave na naslovnu stranu - samo govori u kakvoj zemlji živimo. E sad ona misli da je sve nadmudrila, ali ispada smešna. Kako je Severina u sličnoj situaciji odgovorila pesmom koju joj je Arsen Dedić napisao baš nakon skandala "Sama na sceni". ... I kad me ruše laž i galama, ja moram uvek ostati ista, ja uvek moram biti dama... eee. Ali mnogo je velika razlika između ove i Severine.

Ma ne mogu to biti tekstovi... Nije ništa procurelo i sad kao odjednom se pojavili svi tekstovi gde se ne zna koji je od kog debilniji. Pa neće valjda u svakoj pesmi pevati o polnim organima. Kome bi takav album bio namenjen? Klincima od 18-20 godina?

Ma ne mogu to biti tekstovi... Nije ništa procurelo i sad kao odjednom se pojavili svi tekstovi gde se ne zna koji je od kog debilniji. Pa neće valjda u svakoj pesmi pevati o polnim organima. Kome bi takav album bio namenjen? Klincima od 18-20 godina?
Zasto leakujemo ne-tekstove, i komentarisemo, a nismo smeli "leakove" ucesnika PZE? Nista maliciozno, samo pitam ❤️

Pa nije isto, ovaj forum je namenjen prvenstveno za ESC te leakovanje lažnih informacija o PZE i o tekstovima Jelene Karleuše nije podjednako relevantno.

Ne znam ko šta "leakuje", niti šta to znači. Inače, PZE je važan festival putem koga se bira predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije, te mora postojati veća doza ozbiljnosti. U slučaju "Alfe", nepuna dva sata je ostalo do izlaska, a ne dani, nedelje i meseci.

• Like
Reactions: FFM
Joj ako su ovo stvarni tekstovi ala će se oriti Zadruga-elitom. Mixy ima da gori!

miljana-kulic-dance-pole.gif

Spot dobro urađen, pjesma će trajati 5 dana ako i toliko, nakupiće par milki pregleda i to je to

Spot košta bruka i produkcija je sjajna. E sad, to što izgleda kao finale Drag Racea (samo sa više para), to je druga stvar.

Ali obožavam što ispada kao joj kako je ona super zajebava se na svoj račun, a zapravo tim spominjanjem Vranješa i ostalim “subliminalnim porukama” samo pokazuje da je salty babetina koju i dalje nevjerojatno bole sve te stvari za koje si je sama kriva. Ona da je imalo lucidna i imalo izgrađena kao (normalna) osoba, ne bi s 40 i kusur godina nekome u uši nabijala genitalije preko pjesama 🙏
Nije bitno sta je, bitno da je zanimljivo za gledanje

JELENA KARLEUŠA X MILICA PAVLOVIĆ - MASHALLAH

BENGA

BLOCK

ALIEN

TAKITA

REHABILITACIJA

LUCIFER

KARLYB*TCH 2

Ipak se ispostavilo da su tekstovi istiniti, krš su :ROFLMAO:

Ne mogu da grešim dušu, produkcija je vrhunska. Mada koliko je koštalo i ne može da bude loše. Šteta što ovo nije neko drugi otpevao i naravno da tekstovi nisu ovakav užas. Ja nmg njen glas nikako...

Ne dopada mi se ništa za sad. Produkcija vrh ali pesme upitne.. Pritom nema Alphe, Rundi, pesme JA i La bombe. Verujem da ima duplo više pesama za ovih 11 godina.

Evo bookleta sa tekstovima svih pesama.

JK_booklet_1.png
JK_booklet_2.png
JK_booklet_3.png
JK_booklet_4.png
JK_booklet_5.png
JK_booklet_6.png
JK_booklet_7.png
JK_booklet_8.png
JK_booklet_9.webp
JK_booklet_10.webp
JK_booklet_11.webp