Jelena Karleuša

Svidjaju mi se Mashallah, Block i Alien, Steta sto nije snimila spot sa Micy.

Ja sam mislio da se radilo o pesmi Riba de Luxe, ta je valjda od Noe. Nema Milica para za ovo. Je l' to piše da je sve pesme komponovala Karleuša?

Je l' to piše da je sve pesme komponovala Karleuša?
Sigurno hehe, ona možda sugerisala ponešto. Sve su radili Nebojša Arežina i Marko Peruničić (Atelje Trag), osim Rehabilitacije koju je radio Nemanja Antonić. Miks takođe radio Atelje Trag.

Ono sto je sigurno je da je nasa muzika otisla dodjavola. Cak je i Karleusa u karijeri imala veoma lepe pesme, a ovo sad je sve... Ne zelim da pljujem niciji rad i trud, nek joj je sa srecom i da joj se pesme slusaju duze od tri dana.

Ma uživaće oni koji je vole. Ovo je za njih pun pogodak.

Zanimljivo kako su njeni fanovi uglavnom isti tip ljudi. Tu ću stati, znate na šta mislim.

Totalni horor od albuma. Vrlo napadna i na momente neslušljiva elektronika. Tekstovi su kriminalni i vulgarni i žena je verovatno klinički narcis i egomanijak.

Naravno, besmisleno je svaliti svu krivicu za propast srpske muzike na Karleušu. Ona pravi ono što zna da će narod da posrče, tako da je dosta slojevitiji problem. Ona je samo oportunista, kao i većina narcisoidnih ljudi i tu je da unovči taj generalni porast narcisoidnosti koji je sve prisutniji u kulturi. O njenim političkim stavovima nemam živaca ni snage da rasklapam, jer bih mogao napisati esej.

Ukratko, što reče Platon, kakva muzika u državi, takva i država 🤡

Last edited:
Neslusljivi horori, gdje ce se ovo slusati i pustati? Na tezgama ce i dalje revati Uno Momento i Romale Romali.

Plus sve zvuci kao da je iz 2011. - 2014. Zena nikako da izadje iz te lejdi gaga estetike

Bar je skinula masku i politicki prisla onom ciji je milje, a i sa kojim ocito deli dijagnoze.

Poslušah album. Uglavom, jeftino. Duet sa Micy kida, Karlybitch izvlači spot, ostalo 0.

Ni jedna pesma neće zaživeti kao njeni stari hitovi, bukvalno nema hitova. U pola pesama peva o polnim organima, jezivo.

Dao sam drugu šansu pesmama i nažalost opet ništa. Više sreće drugi put. Uzdam se da datumi u spotu imaju skrivenu poruku tačnije da označavaju nešto bitno. Načuo sam da album ima nekoliko delova, nešto se šuška..

Iscitavam temu, i obozavam kako pojedini forumasi po 3,4 puta dolaze da kazu: "Moram da priznam da je produkcija vrhunska..." 🤭 :love::D

Cijeli ovaj album je...

basketball wives GIF by VH1

Back