Jelena Karleuša

Već je počela da plaća ceh svom ludilu, polako samo. A mislim da je zapravo njoj najgora kazna ta što je postala apsolutno nebitna, u svakom mogućem aspektu njene nazovi karijere, zbog toga i sipa otrov na sve strane, ne znajući šta će od besa.

Bar je nedvosmisleno pokazala da su joj sva zalaganja bivsa sadasnja i buduca cista laz.

Mislim da je oduvek bila naklonjena desnici , nacionalizmu... mnogo je više bio fejk njen aktivizam i zalaganje za LGBT prava, prava manjina, životinja...

Naravno, te levicarske ideje su joj cetso sluzile kao pokrice za napadanje Cece, a sto se tice toga kom ona taboru zaista pripada mislim da samo svom dupetu.

Definitivno je da ima nekih mentalnih problema, jer ovo kako se ponaša od objave albuma je iz dana u dan sve strašnije. Uvek je ona bila skandal osoba, nije to ništa novo, ali nije to izgledalo ovako grubo, sirovo i nekontrolisano. Umela je da provocira, a da to opet ima i neku dozu humora i bila je mim materijal. Ovo sada je postalo jezivo.
I Omikron jeste u pravu da je sama uspela da pokopa oba albuma. Ja i dalje slušam nekoliko pesama sa albuma, ali apsolutno razumem ljude koji zbog njenog ponašanja više ne mogu da svare ni njenu muziku.

Ona je sama sebi potpisala estradno lešće. Čak i oni ljudi koji su je podržavali kud i kamo, više ne žele jer je sujetna, iskompleksirana i puna zlobe. Žalosno! Ja i dalje imam trunčicu respekta za pesme i karijeru ali počela je da mi se gadi.

Koliko nju boli Prija 🤣 U tom postu od rijeci do rijeci misli na nju, samo ne smije direktno pisati o njoj pa je povukla paralelu sa Taylor Swift. Nije joj ona Ceca pa da moze pljuvati, jer ovdje nema na osnovu cega i ljudi bi je sahranili da pocne.

Ali nista cudno, pa nju godinama boli svaka pjevacica koja je u tom momentu megauspjesna: Ceca, Seka, Severina, Maya, nastavi niz… Svaku je najvise pljuvala u momentima kad su uglavnom imale najvece hitove i harale. Kakva dijagnoza

Sto se tiče američke pop scene JK je delimično u pravu.
Britni sa onim ispod prosečnim glasom je imala više harizme u nožnom prstu nego ove ''dive'' koje nam danas serviraju poput Due Lipe

snake-britney-spears.gifdua-lipa.gif
NY38.gif

Svake dekade američka i britanska scena su sve lošije i lošije. Prošle dekade ranih 2010-ih smo imali hitčine od Rihanne, Lady Gage, Katy Perry, Kes$e, Pink, Lorde. Sada kad su one omatorile ove njihove zamene jesu smor. Prosto mi je dosadno da pratim jednu Oliviu Rodrigo.

Evo ove godine ne znam ni jedan ženski hit osim što je Majli koja je već veteranka zablistala na kratko sa ''Flowers''. Možda ovi klinci od 15 ne misle tako, ali mi koji smo propratili i prošlu dekadu imamo takav utisak.

Prijovićka......po čemu je ona bolja od jedne Tanje Savić koja za 20 godina karijere nema ni jednu Arenu ? Savićka ima puno lepših pesama , balada. Ali nju je bivši muž iscrpeo, unazadio dok je Prijovićku muž doveo do najboljih producenata i promocije.
Naravno da se ne može preko kurca uspeti ako nemaš talenta, harizmu al ja ne vidim po čemu je Prijovićka bolja od drugih Zvezda granda. Bolje kopira srpsku mati Cecu il šta.

Već je počela da plaća ceh svom ludilu, polako samo. A mislim da je zapravo njoj najgora kazna ta što je postala apsolutno nebitna, u svakom mogućem aspektu njene nazovi karijere, zbog toga i sipa otrov na sve strane, ne znajući šta će od besa.
pa tačnoo, ima li ona tezge igde, šta radi ludara po ceo dan??

Mislim da je oduvek bila naklonjena desnici , nacionalizmu... mnogo je više bio fejk njen aktivizam i zalaganje za LGBT prava, prava manjina, životinja...

Da li je ovo paralelni univerzum u kome se Dragan J Vučićević zalaže za izručenje Mladića a luda karla je protiv????

Svake dekade američka i britanska scena su sve lošije i lošije. Prošle dekade ranih 2010-ih smo imali hitčine od Rihanne, Lady Gage, Katy Perry, Kes$e, Pink, Lorde. Sada kad su one omatorile ove njihove zamene jesu smor. Prosto mi je dosadno da pratim jednu Oliviu Rodrigo.
Iz mog nekog ugla su te rane 2000 i malo posle 2010 su bile baš jake što se tiče strane scene, bilo je dosta njih koji su i dan danas ostavili trag na muzičku scenu.

Elem, idemo dalje. 💀 💀 💀 Čuj, uhvatila sad da se ulizuje Šapiću, najvećem smradu i ljigi koga je ova država videla. Sličan se sličnom raduje, to je to.

View attachment 12837
Ona i Sapic imaju isti bonton!

jelena-karleusa.gif

Ona je svesna da će se o Priji snimati film i da će ona biti živa kad se to bude desilo i prosto ne može to da podnese. Od nje smo videli samo ono rendanje pi**e.

Back