Zadruga (Elita) 8, 9, 10...... mislim da će od tolike zajedljivosti i zlobe na kraju završiti u nekoj specijalnoj ustanovi.
pa tačnoo, ima li ona tezge igde, šta radi ludara po ceo dan??Već je počela da plaća ceh svom ludilu, polako samo. A mislim da je zapravo njoj najgora kazna ta što je postala apsolutno nebitna, u svakom mogućem aspektu njene nazovi karijere, zbog toga i sipa otrov na sve strane, ne znajući šta će od besa.
Da li je ovo paralelni univerzum u kome se Dragan J Vučićević zalaže za izručenje Mladića a luda karla je protiv????Mislim da je oduvek bila naklonjena desnici , nacionalizmu... mnogo je više bio fejk njen aktivizam i zalaganje za LGBT prava, prava manjina, životinja...
Iz mog nekog ugla su te rane 2000 i malo posle 2010 su bile baš jake što se tiče strane scene, bilo je dosta njih koji su i dan danas ostavili trag na muzičku scenu.Svake dekade američka i britanska scena su sve lošije i lošije. Prošle dekade ranih 2010-ih smo imali hitčine od Rihanne, Lady Gage, Katy Perry, Kes$e, Pink, Lorde. Sada kad su one omatorile ove njihove zamene jesu smor. Prosto mi je dosadno da pratim jednu Oliviu Rodrigo.
Ona i Sapic imaju isti bonton!Elem, idemo dalje.![]()
![]()
Čuj, uhvatila sad da se ulizuje Šapiću, najvećem smradu i ljigi koga je ova država videla. Sličan se sličnom raduje, to je to.
View attachment 12837