HahahaPesma Minut će se verovatno najviše dopasti onima koji ne vole Karlu![]()
Zena misli na sve. Verujem da ce Negujmo od toga meme da napravi
HahahaPesma Minut će se verovatno najviše dopasti onima koji ne vole Karlu![]()
Maya je dokaz da svaka susa moze da puni Arenu i posle zasto nas zaobilaze inostrane zvezde... Eto zasto, jer nema interesovanja.Jeste malo lošija Maya, ali žena napunila Arenu bez da joj majka išla po rijalitima da joj se napuni jedna jedina Arena u karijeri.![]()
Maroon 5 i Taylor Swift su baš razmišljali da skoknu do Bg-a i održe koncerte, ali kada su videli ko je sve napunio arenu, totalno su promenili mišljenjaMaya je dokaz da svaka susa moze da puni Arenu i posle zasto nas zaobilaze inostrane zvezde... Eto zasto, jer nema interesovanja.
Nije do njih nego do organizatora. Nece da ih dovode a i preskupi su im. I gde se bas seti Maroon 5?Maroon 5 i Taylor Swift su baš razmišljali da skoknu do Bg-a i održe koncerte, ali kada su videli ko je sve napunio arenu, totalno su promenili mišljenja![]()
valja okaditi forum da ga ne opsedaju demoniMeni je ova tema nekako uvertira u temu PZE 24.
Maja Nikolić je bar ostala niko i ništa, dok se ovaj nazovi čovek fura da je svetinjaMaja Nikolic vs Karleuša![]()
Na moru sam ja, Karla mi uvalila dva albuma taman kad treba mmmGde je @omikron? Samo da ne završi na infuziji od tolikog đuskanja i euforije.![]()
Sizofrena kao i nasa KarlyOva tema je![]()
Da li ste zvanično Karly ovog foruma? Čestitam, lepo ste dogurali.Sizofrena kao i nasa Karly