Jelena Karleuša

Ja do danas iz čista mira: MASHALLAH
Ja od danas: VODI ME U ABU DHABI

Jeste malo lošija Maya, ali žena napunila Arenu bez da joj majka išla po rijalitima da joj se napuni jedna jedina Arena u karijeri. 🙏
Maya je dokaz da svaka susa moze da puni Arenu i posle zasto nas zaobilaze inostrane zvezde... Eto zasto, jer nema interesovanja.

boki-13.gif

OK, sa Omegom ima nekog potencijala.
Za sada jedino Romane sam vrteo par puta, ovo ostalo mozda udje u usi u jednom trenutku.

Maroon 5 i Taylor Swift su baš razmišljali da skoknu do Bg-a i održe koncerte, ali kada su videli ko je sve napunio arenu, totalno su promenili mišljenja 🤣
Nije do njih nego do organizatora. Nece da ih dovode a i preskupi su im. I gde se bas seti Maroon 5? 🤣🤣🤣

Kas su inostrane zvezde u pitanju, kod nas mozes napuniti samo ako si Beyonce, Rihanna, Jlo i Shakira.

Pa Anastacia je imala nazalost mizernu posecenost 2015. i to jos nije imala nikakvu promociju. Da ne pricam o ostalima koji su dolazili.

Sve je do organizatora, mogu da ih dovedu al nece jer su im preskupi, al zato dovode pevaljke tipa Darku Bubamarku i Maju da im pune arenu, znaci njih dve su dokaz da svaka susa moze sad da napuni arenu pa i Miljka Kulic sa njenom cirkuskom predstavom.

Ju što me vozi Romane.. Omega definitivno bolji album od Alphe. Iskreno sviđa mi se ceo album, JA i Xy su mi prelepe, baš se oseti emocija. Vodi me u Abu dabi mi je top ali za sada mi se najviše izdvojila Romane. Čak i revampovana La bomba mi je bolja od pola albuma ALPHE

Back