Jelena Karleuša

U njenom paralelnom univerzumu su joj pesme hitovi, možda. U realnosti, ja nijednu pesmu nigde nisam čuo, niti bilo ko u mom okruženju komentariše činjenicu da je uopšte objavila album, što je zapravo jadno imajući u vidu pare koje je uzela, praktično iz naših džepova. :D Žena je apsolutno ispušena muštikla i nema dalje.

IMG_2851.jpeg

70% pesama sa ova dva albuma nemaju ni milion pregleda za skoro mesec dana, o strimovima na Spotifaju ni da ne pričam, sve po 200-300k. Bukvalno nije ništa bolja trenutno od Sare Jo.

Pa veći je hit bio Samo mi se spava 😭😭😭

Gospoja izgleda stvarno ima treći deo ili je ovo nečija fora? Mada ova serija fotki je slična tako da ono
Screenshot_2023-09-06-22-17-39-31_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp

Ona se lozila da je Kim Kardashian, ispalo da je Kanye West
Dzaba primila Vučićevog vučka

snow white love GIF

Sad razmišljam, dobro je pa je izbacila ove albume, pa imamo nad čime da laprdamo u ovom sušnom periodu dok se pripremamo za sezonu.
I mora joj se priznati, žena uvek ubode. Ili maksimalni win ili maksimalni fejl, tako da je uvek interesantno.

Da, nije ovo maksimalni fejl. Ovo je MEHHH, a to nju najviše i boli. Nije ni za meme.

Meni je ovo baš fejl. Ovo bi bio srednji uspeh da je smao izbacila album na kome je radila godinu do dve i uložila 100-200k EUR.
Za te pare, godine čekanja, najave i PR - ovo je fejl.

Jedino sam cuo Minut i to je to.
I ja sam samo čuo onu prvu vulgarnu što izbacila, i sa Milicom malo, ovo ostalo me ni ne zanima, zapravo ima mnogo njenih pesama koje nikad nisam čuo. Tako nekad kad čujem na radiju, prepoznam to njeno "pevanje", ali ukapiram da od celokupnog njenog opusa svega 5-6 njenih pesama znam. I od one što joj Karići davno kupili sam više gotivio Despinine ili čije već verzije.

Ni meni ovo nije totalni fejl. Ipak se Mashallah zavrtela na tiktoku, na yt isto fino prolazi sa pregledima, a cak nema ni spot.
Veci fejl mi je album Maje Berovic, jako slabi pregledi za njen standard, a oni vizuali veliki blam.
A fejl godine definitivno Severinin album. Pukla je Sevketina.

. Ipak se Mashallah zavrtela na tiktoku, na yt isto fino prolazi sa pregledima, a cak nema ni spot.

Fer. Ja bas i nemam mnogo dodira sa pop kulturom van instagrama i youtiba (nemam tiktok, ne citam domace vesti), tako da je moguce da sam omasio neke trendove.

Back