Jelena Karleuša

Pa iskreno tu su negde. Barem ovo što je Noa pokazala na ESC. Ne znam inace.
Ma Noa je prava pevačica, nije šaptačica kao Micy. Ali Micy taj vokalni nedostatak može da pokrije drugim elementima.

Nešto mi je to tanko kod Milice Pavlović sa popunjavanjem jedne Arene, sporo ide...mislim da je ona htela više koncerata da ima za redom, da li će uspeti..hmmm...

Mislim da je Milica Pavlovic sad postala prevelika zvezda za ESC nazalost
Šta se danas smatra prevelikom zvezdom za ESC? Milica je svakako popularna i u usponu, ali ima da se dokazuje još na raznim poljima, pa što da ne i ESC.

Štampani tiraži Miličinih 5 albuma:

- Govor tela, 2014 - 30.000 komada CD-a
- Boginja, 2016 - 6.000
- Zauvek, 2018 - 8.000
- Posesivna, 2022 - 10.000
- Lav, 2023 - 10.000

Nisu toliko loše brojke za današnje pojmove (poređenja radi tiraži Tee Tairović su 1.000 za Balkaniju i 1.500 za ovogodišnju Balerinu), ali ne da se tako lako kaže da je prevelika zvezda.

Ne treba mi fejk obozavanje, zadrzi ga za sebe.
Pa onda i ti zajedlljive reakcije na moj post koji nema apsolutno nikakve veze sa tobom...ja profesor nisam, nemoj ljude da lažeš maco.. :love:
Bio sam nastavnik u srednjoj školi, ni to više nisam...

Tea ima 625 hiljada slušalaca mesečno na Spotify-u, Milica 381 hiljadu. Može Micy na ESC. :D

• Haha
Reactions: FFM
Pa onda i ti zajedlljive reakcije na moj post koji nema apsolutno nikakve veze sa tobom...ja profesor nisam, nemoj ljude da lažeš maco.. :love:
Bio sam nastavnik u srednjoj školi, ni to više nisam...
Nakon što je Tea konačno uspela da otpeva poslednju modulaciju kako treba, kamera je uhvatila profesora Mrmoslava Mrmanovića kako zadovoljno klimajući glavom i sa suzama u očima uzdahne i reče - Bravo!

Nakon čega u pratnji nepoznatog tamnoputog muškarca napušta arenu.

Kako niste? Pa onda sam ja lagao gledaoce i slušaoce Šampionata. o_O

Čudno mi je da "Boginja" ima najmanje tiraža, jer iako nisam Miličin fan, sve pesme sa tog albuma su joj hitovi i svuda su se pustali, i neki njeni potencijalni evergreen-ovi su joj jedino sa tog albuma

Kako niste? Pa onda sam ja lagao gledaoce i slušaoce Šampionata. o_O
:cry: to ste me vi proglasili, ja sam jedan običan čovek, administrativac, i neka tako i ostane... 😌

Pa pročitaj bolje šta sam napisao. Reč je o tiražu CD-ova, a ne slušaocima na digitalnim platformama.

Inače, i Tea i Chegi imaju vernu publiku, samo je drugačija, npr. Chegi je poznat po brojnim nastupima na svadbama pa otuda i ta prepoznatljivost.

Vučela bi pre Jeremu otpremio na ESC, da se Srbija pokaže, on obožava da pi*a po ljudima... :love:🔥:rs:

Back