Jelena Karleuša

Bukvalno je postala zla. Ne voli ona ni Devita ni Milicu, puca u sebi jer se o duetima jedino prica i jer oni odskacu sa pregledima. A o Tei i Priji da ne govorim, kao pohvali ih i onda istovari cisternu uvreda po njima...

Tea joj je u takmičenju bila super dok je vrtela guzicom, sada kada je devojka ozbiljno poradila na vokalu i na karijeri - ne valja. Priju nikada nije gotivila zbog Cece, sećam se da je Radu i Todorovićku uzdizala ranije, pa je popljuvala Radu zbog nečega što je napisala na tw. A sada su sve te Zvezde granda 2001. godina, važi.
Čak su se skoro i grlile Tea i ona kada su bile na nekom slavlju. Stvarno je definicija "pljuj pa liži"

Guska je ladno isekla goste. Pa kako ja sad da gledam Micy?
Neko na tviteru napisao da ne da Milici da objavi na svoj kanal da ne bi pre nje usla u trending, Ne bi me iznenadilo da je to istina.

Nepopularno mislenje, ona nije toliko delulu koliko voli da kaze bilo sta da bi se o njoj pricalo i bilo sta sto bi "iznerviralo" ljude

Pre je Karleusa bila zanimljiva sa takvim izjavama, bez sujete i zla u sebi. Ali ovo je sad postalo sramotno slusati. Opet kazem, mene je sramota njene sramote.

Back