Pa čak i da flopne, verovatno bi onda bila priča kako je pesma i nastup ispred svog vremena i sl. Tako da sumnjam da bi ućutala. Ali da, ako se stvarno prijavi za PZE pobeđuje sigurno, kakva god bila pesma.
Karla nakon 18. mesta na ESC-u:
"Celu karijeru sam bila osporavana, kako u mojoj zemlji tako i sad u svetu, nisu mogli da prihvate da neko iz jedne male Srbije radi ono što oni rade samo 100 puta BOLJE i zada im svima DOMAĆI ZADATAK! Naš uspeh ih boli, ali iako su pokušali da nam uskrate pobedu, mi smo sve jedno POBEDILI jer smo pokazali koliko smo bolji od njih. Mislim da se više niko ne seća ni ko je pobedio, a ja sam ostala NAJVEĆA ZVEZDA Evrosonga, dok će ovu kako se već zove zaboraviti sutra, a moj nastup, estetika, kostim su već uveliko inspiracija drugim svetskim zvezdama poput Bijonse, Lejdi Gage itd. Ja sam pobedila, mi smo pobedili, ŽIVELA SRBIJA "
Martine Osterdahlu, ko si ti, kepecu matori, da MENE izbaciš u polufinalu? Mene da ti nije bilo tamo gledanost bi bila nikakva, šta ti misliš da su ljudi gledali taj spektakl zbog tamo nekih ruralnih pedigrea iz Poljske ili Litvanije? Gledali su zbog JK, zbog INSTITUCIJE.
Mozda i zelim da ode na esc da gledam taj slom zivaca zamisljam kako urla: glasali ste za onu tetku iz Albanije kojoj na celu pise poljoprivreda, praziluk joj viri iz dupeta. Da ne pominjem onog nadrogiranog vepra iz Ceske sa patuljastim mudima, kom koks ispada iz nozdrva. A niste glasali za svetsku zvezdu poput mene, sa najskupljim kostimom ikada. Sve je to urota protiv mene, zavidite na ovako svetskoj prici koju sam vam servirala.
Ali kad njezine fanice i ona napisu da ne slusaju TU vrstu muzike evo sad za Prijovicku ili bilo koga. Kao da je Deluluša soul pjevacica A doslovno pjeva istu vrstu muzike, samo ne zna pjevati pa je gora
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.