Jelena Karleuša

Valjda je to bila ideja njenog tadašnjeg menadžera Vlade Perovića, inače bivšeg muža Lepe Lukić, i valjda još uvek Suzane Perović (ona lujka iz Zadruge što se smuvala sa Mikijem Đuričićem, bila u Askama - ne ona postava što je bila na ESC, bila i na Jugovizij 1987). Pričao nešto o tome kod Marića. Svakako bruka.

14915317_1223919707665916_3868296202141901724_n.jpg

Sa te proslave su i kadrovi za spot Hej Vršnjaci (I promocija albuma Babaroga je bila).

Njena vila je tek neviđeni kič. Sećam se da se pisalo kad je Ceca slavila 18. rođendan - pozvala celu estradu i na kraju svima bio ispostavljen račun da plate šta su pojeli i popili. :LOL:
Presmiješno ali i ružno

Znam za sličan slučaj kad je lik pozvao ljude na večeru da proslavi neki svoj uspjeh i na kraju rekao e aj da podijelimo da svako plati jednako. Mora od Majkare da je vidio to

A što na KalyBitch Vikipediji stoji slika s Prajda? Od svega, ta.
karlybitch.webp

A što na KalyBitch Vikipediji stoji slika s Prajda? Od svega, ta.
View attachment 11732
Ti pričaš o Božiću, ti što se skidaš gola? Mazala je ona lgbt populaciju g*vnima bolje da skinu ovu sliku. Aktivistkinja onda kada joj to odgovara, kao što je i veganka. A onda je odaju jaja iz restorana 😂

Ja ne znam kako neko može da živi u tolikoj laži sa samim sobom.

Ali Karleuša koja je Vranješa nazvala onlajn greškom ali to NIJE prevara 🤣 plač (Emisija na Hajpu)

Back