Jelena Karleuša

Nemaju oni obraza. Pre neku godinu su imali slogan : Za našu decu (Für unsere Kinder) kopirano od Hitlera iz 1936. godine.

Loool, pa još bizarnije je kad sabereš 2 i 2 i shvatiš da su Izraelci smislili to. 😭

Amateri poput Prijovićke pevaju u običnim sportskim dvoranama, dok svetske dive popt Karli i Didi otkazuju i kafane 😂😂😂

• Love
Reactions: FFM
Kako je lepo objasnio ... Isti doživljaj imam kad čujem njeno pevanje:

Dva albuma objavila, 30 godina "uspešne" karijere, a ona peva tuđe pesme i to one koje pljuje da su iz 2001. godine. :ROFLMAO:

Baš da vidim hoću li videti tvit, pošto me blokirala, ali kopirao sam adresu sa nekog portala:

Edit: Mogu da vidim, ali ne ceo tvit, a kraj je najjači:

Novak Đoković. Legenda. Lekcija. Inspiracija. Uzor i meni posebno drago, čovek koji ne jede životinje 🤗

"JEDINI koji je pokušao javno da me odbrani je bio predsednik Srbije ali on ima svoju muku i decu i porodicu da odbrani od ovih boraca protiv nasilja." :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Jooooj ja znam tu Adelardu koju pominje ovaj ćelavi (msm možda i ne znam, ali nerealno mi je da postoje dve estradne novinarke sa tako karakterističnim imenom). Pokušacu da izvučem nešto kad je budem video 😂

Back