Jelena Karleuša

Pa mora se reagovati na njene baljezgarije. To ti je kao da ti prvi komšija ima ludog kera koji laje i dan i noć. A ti svaki dan prolaziš kraj njega. I sad kako da ne odreaguješ i zaključiš kako ker nije normalan i da ga onako u besu pošalješ u pizdu materinu.

F1FVtrtXwAAk6zd

Ali što su ljudi poverovali da su to stvarno Karla i Micy ja nmggg

Da, obrisao sam dva skrina jer si već ti postavio. Neki lik poznat na mrežama ne znam iskreno po pemu.. Neki Kelja

Ha ha ha.. i ja sam obrisao... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Vrati ih... onaj o Opaljivanju šlihta.. :ROFLMAO:

Last edited:
Koliko je samo bahatosti, nekulture i bezobrazluka u tom jednom postu. Isfrustrirana upokojenjem svoje karijere ide okolo i vređa koga stigne, odron.

Video sam snimak zahvalnice koji je Karly snimila za Spotify, mislim da joj niko nije rekao da je Spotify to tražio svima da snime pa da puštaju ljudima koju su ih najviše slušali, a ne samo onima koji su najslušaniji na Spotify-ju lol ona naravno sa takvim mentalnim sklopom odmah sve gleda kroz 'I am the best' prizmu. Inače, na tom snimku zahvalnice je stavila neki filter na nosinu i izgleda kao likovi iz "Kako je Grinč ukrao Božić".

Last edited:
Back