Jelena Karleuša

Ču prva, evo meni u Spotify došao od Senide snimak, mogu da se vide i snimci ostalih vaših najslušanijih izvođača, video sam i Crnog Luku i Joker Out i Mimi Mercedez. čak i oanj Grk sa FSC-a Die Arkitekt ima snimak za najvernije slušaoce, a on je baš podrumara koliko vidim.

Ali ne, Karla je prva lol

Kao ono "prvo uključivanje Iphone-a 15 u Srbiji". :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Što bi joj neko napisao u komentarima - tako je, ti si naša carica, sve si prva radila.

jelena-karleusa-promocija-iphone-mondo-goran-sivacki-21.jpg

Takvi su sami sebi dovoljni. Skoro nismo svedočili tolikoj propasti jedne javne ličnosti. Ali, kako seješ, tako žanješ i to je tako.

Hajde da nas Karla nauči originalnosti, žena koja ništa originalno i autentično nije uradila celu svoju karijeru. Kako je njoj lepo dok sebe laže u ogledalu i veruje u idealnu verziju sebe.
IMG_4897.webp

Tejlor Svift:
- Umetnik decenije!
- Devojka koja je uglavnom napisala, komponovala svoje pesme
- Devojka koja puni arene, stadione, koja ulaže u svoje nastupe
- Devojka sa bezbroj planetarnih (zasluženih) hitova
- Devojka koja izgleda normalno, sa normalnom građom tela, odećom, šminkom, frizurom
+ Ne pratim je puno tako da ne znam njene stavove (u vezi bilo čega), ali nisam zapazio da se ponaša kao debil, i da svojom pojavom želi da privuče bilo kakvu pažnju da bi bila u centru pažnje
🌟Ne znam da li je ovo zaista njeno mišljenje, ili samo provokacija da joj se nakače fanovi i da se o njoj piše, ali Tejlor je bukvalno sve ono što Karleuša želi da bude.

Prica mako je majstor show biznisa a ne razume kako je trenutno najveca zvezda Tejlor Svift.

U sustini babetina koju je pregazilo vreme

Iskompleksirana jer vrednosti koje ona propagira nikog više ne interesuju sem tih pedera sličnog mozga poput njenog, ona i dalje fura to kako svako u životu treba biti nametljiv jer to je poenta uspeha. A ona to jedino i može da radi, jer da se ne nameće svima niko je ne bi ni konstatovao jer je kršina pevačica sa nula umetničkog izraza.

Pa ova nema granice, ne znam koji je to level kompleksa da tako provlačiš kroz blato svakog čiju karijeru ne možeš ni da sanjaš. :ROFLMAO: Njena bolest konstantno uzima maha, mislim da će od tolike zajedljivosti i zlobe na kraju završiti u nekoj specijalnoj ustanovi.

Back