Jelena Karleuša

Pjevači tezgaroši, ali ne na tezgama nego na koncertima? Ne kontam

Zato što ona na tezgama peva pesme drugih pevača (ni to ne bi priznala da nisu isplivali snimci kako peva Legitimno, i onu Azisovu - krv ide na uši); na "velikim koncertima" ona peva samo svoje pesme, a to je ukupno nula (sve su joj obrade). :ROFLMAO:

Da li smatrate da neko ko čitav koncert peva tuđe pesme (jer svoje nema ili ima premalo za koncert) treba da se naziva muzičkom zvezdom ili ne? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Savršeno je sebe opisala celim ovom postom, ali mučenica nije svesna. Definitivno je dostigla level psihoze Maje Nikolić.

Ma to se odnosi na Peđu Jovanovića. Sad joj i on smeta hahaha. I verovatno Barbara Bobak.

Meni nije jasno što joj neko od njenih najbližih ne skrene pažnju šta radi i koliko ostavlja negativan utisak o sebi na svakom koraku. Možda je njena najveća greška što joj je Birtašević glavni, mada ima dosta i do nje jer deluje da se ipak ona za sve pita i da ne želi da posluša ničiji savet, ali niko joj nije kriv, neka nastavi da propada tim tempom a da je oduvek bila normalna, mogla je stvarno biti tolika zvezda kao što priželjkuje...

Tejlor Svift jeste kuvana noga bez harizme, ima poslednja dva-tri albuma koja, stice se utisak, sadrze 10 verzija jedne iste dosadne pesme, reizdaje albume stare 5 godina fa bi zgrnula vise love

Jaooo za srce si me ujela krmaco

(Dajte mi onaj gif 'AJDE VAN')

Meni nije jasno što joj neko od njenih najbližih ne skrene pažnju šta radi i koliko ostavlja negativan utisak o sebi na svakom koraku. Možda je njena najveća greška što joj je Birtašević glavni, mada ima dosta i do nje jer deluje da se ipak ona za sve pita i da ne želi da posluša ničiji savet, ali niko joj nije kriv, neka nastavi da propada tim tempom a da je oduvek bila normalna, mogla je stvarno biti tolika zvezda kao što priželjkuje...
Ne deluje mi da je ona osoba koju uopšte zanima mišljenje najbližih o tome kako se ponaša. Ona je ubeđena u svoju istinu koju živi.

Prnjavor - Live on Stage! :ROFLMAO:

GAm0ahXW0AESMve

Back