am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Nije to muzicki ukus,već ismevanje drugacijeg muzickog ukusa.
Tvoj muzicki ukus je da si napisao: "Ne svidja mi se pesma Jermenije 2013.godine"
Poštovanje,pristojan dijalog i konstruktivna i argumentovana rasprava je ono što nam je potrebno kao društvu da bismo išli napred i konačno ušli u tu EU.
Boze koliko si naporan part 1256 😂😂😂😂
Msm izvini ali stavrno smara kad u temi vidim 5 tvojih postova jedna za drugim na istoj strani

Bolje da sam jeo staklo nego što sam se upustio u bilo kakvu diskusiju s tobom. Ali bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zvanično saznati da si TURBO. 💀
Turbo nama svaki put kad se vrati:

jelena-karleusa.gif

OT: Kao i većini ljudi, i meni je Future lover malo growala

Mrm i Konstruktor ruku pod ruku i pravo u EU, a nas pustite da budemo non-EU i da stavljamo girl bye gifove!
ne znam što me svrstavaš, ja se ništa nisam izjasnio... :D to Konstry za mene piše, a ja ništa...

ne znam što me svrstavaš, ja se ništa nisam izjasnio... :D to Konstry za mene piše, a ja ništa...
Pa izjasni se višee,žele ljudi čuti od tebe jesi li za istok ili za zapad.
Što bi rekao Šojić ko ti je bliži srcuu??? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Mrm
Ne znam stvarno po čemu mene povezujete sa Konstruktorom?
Šta sam ja vama ovde uradio, na pravdi Boga bukvalno evo ne znam...
Ne znam ni šta vam ta je to Turbo, ali nema veze, ja moje Dorianse ponosno volim, nema da fali... :love:

Niste više zanimljivi sa ovim Turbo,niti razumem foru,niti je to bilo kome više zabavno.
Sve je proverljivo,pa evo ako sam Turbo ili ko već,evo zahtevai iste sekunde da me administratori iskljuce odavde,ukoliko me ne isključe znači da nisam.
Sve je proverljivo,nikada ranije nisam imao nalog na ovom forumu,ovo mi je jedini nalog koji sam ikada u svom životu registrovan imao na ovom forumu i prva mi je godina ovde.
Ne znam koliko još puta treba to da ponovim.

Vau, vidim da ljudi baš vole Jermeniju na Evroviziji 😁

Meni su jedna od nekoliko država koje mi nikad nisu bile u top 10 nažalost (računam period od 2010. jer mi je sve pre toga izmaglica). Zapravo, nijedna od kavkaskih država mi nikad nije bila u top 10 😳

Nije da ih aktivno ne volim, štaviše često mi budu u top 15-20, ali nekako se nikad nisu ušunjale u moj top 10.
Eto. Tako je i meni sa Holandijom kao tebi sa Jermenijom. Sad me razumes. :D

Najbolje pesme su mi iz godine, redom: 2008. "Qele, Qele" - mislim da sam tu pesmu najduze, najaktivnije slusao i nakon Evrovizije.
2007. Hayko - fenomenalna balada
2018. "Qami" - cela pesma na jermenskom; odlican vokal sa odlicnom pesmom; inace mi je to NF jedno od najboljih ikada (mislim na broj pesama koje su mi se dopale)
Ima tu jos par pesama koje su mi dobre.

A sto se tice ovogodisnje, mogao bih napisati jedan diplomski rad, koliko mi se dopada.
Jedino mi je zao sto necu moci glasati u pf-u. :(

Meni nije jasno kako ova pesma na Youtubu ima ima 3.3 miliona pregleda- vise od Kaarije (2.8 miliona), Loreen (2.5), Izraela (2.6), Austrije (1.6). Prosvetite me.

Meni nije jasno kako ova pesma na Youtubu ima ima 3.3 miliona pregleda- vise od Kaarije (2.8 miliona), Loreen (2.5), Izraela (2.6), Austrije (1.6). Prosvetite me.
Lorin i Karija imaju nekoliko videa/ nastupa na nekoliko kanala, pa su pregledi podeljeni. Takođe, te dve pesme ljudi uglavnom slušaju na Spotifaju (Cha Cha Cha ima oko 12 milliona slušanja, a Tattoo oko 24 miliona).

U Jermeniji nije toliko popularan Spotifaj kao u skandinavskim državama, već se muzika sluša uglavnom na Jutjubu, kao i na Balkanu (Let 3 takođe imaju više pregleda na YT od Lorin i Karije).

Plus su Jermeni ishajpovani ove godine maksimalno, Brunette je popularna u svojoj zemlji

Lorin i Karija imaju nekoliko videa/ nastupa na nekoliko kanala, pa su pregledi podeljeni. Takođe, te dve pesme ljudi uglavnom slušaju na Spotifaju (Cha Cha Cha ima oko 12 milliona slušanja, a Tattoo oko 24 miliona).

U Jermeniji nije toliko popularan Spotifaj kao u skandinavskim državama, već se muzika sluša uglavnom na Jutjubu, kao i na Balkanu (Let 3 takođe imaju više pregleda na YT od Lorin i Karije).
Ok, delimicno ima smisla; pogotovo ako izbace dva videa, ali fanovi gledaju uvek sve objavljene videe uglavnom? I slusaju i na spotifyu ili drugim platformama i gledaju videe. Armenija ima 3 miliona stanovnika. Ovaj entry bi mogao da bude iznenadjenje i mozda zavrsi na fobroj poziciji mozda? Mada su meni Gruzija i Armenija vrlo slicne po zanru i vibu.

U Skandinaviji i zapadnoj Evropi, Spotify ima veliku prednost u odnosu na YT

Meni na primer jeste😂 pesme nije bila na spotify-u dugo i prvi sam koji je poslusao pa jedno 1000 puta i sam broj pregleda je realan zbog nedostatka na streaming platformama

Nije
Meni na primer jeste😂 pesme nije bila na spotify-u dugo i prvi sam koji je poslusao pa jedno 1000 puta i sam broj pregleda je realan zbog nedostatka na streaming platformama
nije ni mogla da bude kad je izbacena pre dve nedelje. 17. Marta su sve Esc pesme bile na spotify-u. Ne govorim lose o pesmi samo mi cudno da ima 3.3 miliona pregleda a Jermenija ima 3 miliona stanovnika. Sto znaci da se slusa puno i drugde.

Paaaaaaa, ja sam poslusao onih 0.3 miliona. 😁
Da slusam na Spotify odavno bih premasio 2 000 slusanja. Posto je slusam otprilike 100 puta na dan ( nekad vise, nekad manje, zavisi od FSC-a i posla).

Mene je pesma potpuno kupila, u audio verziji. A sto se tice teksta, meni je tekst sporedna stvar, ali ovde kao da se meni (slusaocu) obraca. Mislim da sam ja taj "Future Lover" za nju. Kao da je mene opisala.🥰
Kako bih voleo da uzivo bude odlicna i molim se za to. 🙏

Da li je iko cuo kako ova gospodjica peva uzivo, uopste? Hvala na odgovoru u napred.
Ovako na netu ne mogu nista da nadjem, a ne krstarim po drustvenim mrezama.
Ne bih voleo da cekam maj pa da se mozda razocaram.

Back